EXCLUSIV – Victima gibonului care a aruncat cu o sticlă de whiskey de la VIP-ul UNTOLD face primele declarații pentru Ziar de Cluj: „Dacă eram cu fața, mă desfigura pe viață”

Tânăra care a fost lovită în cap, cu o sticlă de whiskey, de o persoană necunoscută de la sectorul VIP UNTOLD, în ultima seară a festivalului, face primele declarații, în exclusivitate pentru Ziar de Cluj. Fata va face, astăzi, plângere penală, după ce și-a scos certificat medico-legal. Medicii recomandă îngrijiri medicale de 12 zile. 

Tânăra a lucrat ca lucrător comercial la UNTOLD, pe parcursul festivalului, iar în ultimele minute a intrat pe Cluj Arena. A vrut să vadă spectacolul de final, dar nu a reușit să vadă mai nimic. La scurt timp de la începerea show-ului a fost lovită cu sticla în cap.

Fata a povestit pentru Ziar de Cluj cum s-a derulat totul în acea noapte.

„În jurul orei 04.30 am mers pe stadion pentru că îmi doream să văd closing show-ul. A întârziat puțin ora de începere, așa că show-ul a debutat în jurul orei 04.40. Am reușit să văd 3-4 minute din spectacol, după care am simțit că m-a lovit ceva în cap. Nu am realizat ce se întâmplă, nu am simțit atunci pe moment o durere intensă. Imediat după aceea, nu am mai văzut nimic, dar nu am înțeles despre ce e vorba, de ce nu mai văd. Am dus mâna la cap și am observat că am sânge peste tot pe față și pe ochelari. Atunci, am simțit că mă lasă genunchii și m-am așezat ușor jos, după care m-au dus două prietene la cel mai apropiat punct SMURD. Acolo s-au purtat foarte frumos cu mine, mi-au oprit hemoragia, și-au dat seama că sunt depășiți de situație și m-au dus la o Ambulanță, care m-a transportat la UPU. Am fost preluată rapid de medicii de la UPU, mi-au făcut Computer Tomograf, m-au cusut, mi-au pus și o perfuzie cu analgezice. Am așteptat acolo rezultatele CT-ului, care, din fericire, sunt bune, totul este în regulă, dar pentru siguranță voi face un RMN peste câteva luni pentru că la CT nu se observă eventualele cheaguri de sânge. UPU a respectat toate protocoalele, a anunțat și Poliția, care a venit la UPU. Polițiștii deja știau despre ce este vorba, dar mi-au luat declarație. După perfuzie și analize, am plecat acasă”, a spus tânăra.

Victima consideră că organizatorii au și ei o parte din vină în acest incident din cauza diferențelor pe care le fac între sectorul VIP și restul publicului.

„Organizatorii fac diferențe mari între VIP și restul publicului. Am lucrat patru zile ca și lucrător comercial la UNTOLD. Protocolul lor spune că nu aveam voie să dăm doze nedesfăcute clienților și sticlele de plastic să fie fără capac tocmai pentru a evita posibile accidente, să nu se arunce în mulțime cu doze și sticle. În schimb, celor de la VIP li s-a permis să aibă bar deschis cu sticle din sticlă”, a precizat fata.

După ceva timp de gândire, fata a hotărât că va depune plângere la Poliție. A realizat gravitatea faptei. Ea de declarat pentru noi că dacă nu ar fi fost cu spatele către sectorul VIP și sticla ar fi lovit-o în față, cu siguranță, fața i-ar fi fost desfigurată pe viață: "Dacă nu eram cu spatele mă desfigura pe viață!"

„Vreau să depun plângere și de aceea aveam nevoie de certificat medico-legal. Astăzi am fost la IML pentru certificat medico-legal. Urmează să depun plângere la Poliție tot astăzi”, a afirmat tânăra.

Potrivit certificatului medico-legal, are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale. Acum, fata este în concediu medical. Ne-a declarat că încă se resimte după lovitura primită. Când se ridică de pe scaun, simte amețeli.

certificat iml victima untold

Poliția a făcut verificări, dar, susţin ei, din cauza luminilor deocamdată nu se observă nimic pe filmări. Este cert însă faptul că sticla a fost aruncată de la sectorul VIP. Atât declarațiile martorilor cât și localizarea făcută de victimă confirmă acest lucru.

Rugăm Poliţia să nu pună batista pe ţambal! Să ia lista cu VIP-uri, căci toate datele de identificare sunt pe brăţări, şi să-i ia pe cei prezenţi acolo în timpul incidentului la întrebări.

Avem un mesaj şi pentru făptuitor: inconştienţa de a arunca cu cel puţin două sticle în mulţime nu poate să rămână nepedepsită. Puteai să o omori pe fată!

Adauga comentariu