Exclusiv: Un producător local dezvăluie întreaga încrengătură de abuzuri și interese din piețele Primăriei - Video

Comentarii

Cineva

22.08.2016 23:21

Interese la fel ca in taximetrie.

joska

26.08.2016 07:47

 preturi maximale in tro tara democrata?? da in china,corea, si romania.   acest proiect, hotarare a inpus nemernicul de aprostu,iar nemernicul de boc continua,si protejeaza penibili comercianti negri. te inpinge sa lasi sapa si hotarul,ca sa stai in dezmir sa cumperi sa pui adaos de 100-200%si bani lai facut stand in cur. a sa a fost si a sa o sa fie pana romanul protejeaza lenesi, tigani,cersetori,si da laoparte producatori clujen. 

gicu

22.08.2016 23:21

Preturile trebuie sa fie stabilite de cerere si oferta

Eugenia

27.08.2016 19:30

Corect. Sa aveti grija ca exista o jigodie penala din mafia pietelor (gadalin, sau cam asa ceva) care incearca sa o denigreze pe aceasta doamna. O jigodie imputita Gadalin!

Constantin petrovici

23.08.2016 00:06

  Sa se verifice familia DRAGOSTE din piata ION MESTER, oameni care in viata lor nu au muncit o farama de pamant, se ocupa cu ghesefturi de cumrata de la producatori. Eiau licenta de producatori dar nu au cultivat o ceapa in viata lor! Ce fac cei platiti sa verifice astfel de oameni?

malinas ancuta

23.08.2016 00:30

Adevarat in tot ce spune doamna Adriana. Unii producatori nu pot vinde marfa iar altii vand si ce nu au :-). Felicitari pentru curajul de a povesti , doamna Adriana

lovrin

23.08.2016 09:01

,,eu muncesc foarte mult, iar ei îmi spun cum să îmi vând munca'' - Bineinteles, doamna, ca ciumpalacii de bani gata, membri de partid din primarie, care nu au batut un cui in viata lor ci au dat un telefon si a venit mesterul, nu ii cred si nu ii inteleg pe cei care muncesc. Din cate imi dau seama asta este oful cel mai mare al doamnei de mai sus, ca nu o intelege nimeni! Pe vremea lui Ceausescu speculantii, adica intermediarii, erau trimisi la munca la canal! Stia el ce stia! In primaria fara autoritate, ciumpalacii de la partid, scapati de sub control, impun legea pumnului! Au ordin de zi pe unitate sa scoata bani din piatra seaca pentru alegerile parlamentare! Si nu se poate ca dupa atata ,,munca'' sa nu ramana si ei pe acolo cu macar inca un salariu, lunar!

Dumitru

24.08.2016 10:35

E de apreciat ca cineva a atacat un subiect atat de delicat al coruptiei si bisnitei din pietele agroalimentare,  oficializate se pare de catre functionarii din Primaria Cluj Napoca.Subscriu pentru eliminarea punctelor stradale volante de vanzare a pepenilor de catre asa zisii olteni, care, in mare parte nu sunt decat niste bisnitari din sud. Asta nu din prea  mult patriotism local ci in primul rand pentru ca sunt niste focare de infectie care prejudiciaza grav imaginea municipiului nostru si ne taraste in cel mai crunt balcanism de secol XIX..In astfel de puncte nu pot fi asigurate conditiile igienico-sanitare minimale impuse de legislatie atat timp cat marfa sta in soare, praf si gaze iar vanzatorii dorm pe pepeni, se spala la sticla si de multe ori isi fac nevoile in zona.Personal , anul trecut, am asistat intr-o dimineata la ora 7,00 pe calea Floresti (langa  Billa) la o faza in care un mic oltean de vreo 3-4 ani isi facea nevoile pe gramada de pepeni, sub privirile protectoare ale mamei sale , care mi-a spus ca "e si el mic saracul si nu se poate abtine". Am si o propunere pentru ziaristii din municipiu, aceea de a face un colaj foto cu toate punctele volante de vanzare a pepenilor din cartiere pentru a crea o imagine de ansamblu privind impactul vizual creat de asemenea metode de comert. La capatul Manasturului( str. Bucium )imagine este de ghetou, de lumea a 3-a.Nu stiu cum o asemenea imagine se potriveste cu imaginea de Capitala Culturala Europeana pe care vrem s-o construim pentru 2021. Poate stie dl. primar si cei care faciliteaza accesul bisnitarilor de pepeni in dragul si civilizatul nostru municipiu.   

Adauga comentariu