EXCLUSIV Un angajat CTP Cluj a dat cu bâta în baltă, extrem de urât. A amendat un elev care avea transport gratuit și a obligat mai mulți copii să meargă pe jos, în frig

Comentarii

Claudia

16.01.2018 19:22

Un prostalău frustrat căruia îi e ciudă pe copiii ăia că merg la școală și n-o să ajungă niște controlori proști ca el!Iar Neag, se poartă ca vechilul pe plantație.O grămadă de aparate din mult-lăudatul sistem de ticketing nu funcționează, nici în autobuze, nici aparatele de cumpărat bilete. Unele functțonează doar cu monede, altele doar cu bancnote, unele nu dau rest. Dar, suntem , nu-i așa, cel mai digitalizat oraș al Europei!

Nicu

17.01.2018 08:29

Si eu ma mir, chiar nu exista DNA la Cluj? Mai mult de jumatate din aparatele Tiketing nu functioneaza, s-a astepatat frumos, fara graba cu toate ca existau mii de sesizari, sa iasa din garantie. Este groaznic sa-ti plece autobuzul din fata, din statie si tu ca si client CTP sa nu reusesti sa-ti cumperi bilet ca ori e stricat, ori nu da rest, ori are blocate fantele pentru bancnote sau monede iar despre plata cu cardul  e jale. Apoi urci in autobus si cauti compostorul ca aparatele care valideaza biletul cu data/ora sunt unele stricate, in altele trebuie sa potrivesti biletul intr-un anumit fel. E groaznic pe ce s-a platit milioane de euro. Doar pentru parandarat? Cineva nu raspunde de asta?

mitrutz

16.01.2018 20:52

I-a instruit pe dracu', doar suntem in Romania! A venit astazi sa se angajeze, aia bucurosi ca au mai prins un fraier disperat ca nu vrea nimeni sa fie controlor, i-au dat legitimatie si l-au trimis pe teren, ca ,,las' ca invata el din mers, cum am invatat si noi, ca e baiat destept!''! In Romania nimeni nu te instruieste fiindca nici aia care trebuie sa te instruiasca nu stiu mai nimic! In strainatate da, exista instructaj la un loc nou de munca, dar la noi canci!!

traian

17.01.2018 10:32

     Unii controlori sunt bădărani de-a dreptul. Pe mijloacele de transport în comun ar trebui montate postere prin care să li se ceară călătorilor  să nu mai folosească abuziv telefoa- nele mobile. Sunt unii nesimțiți, și nu puțini, care din plictiseală, pentru ca să le treacă mai repede timpul se angajează în conversații cu prietenii și fără să vrei asculți rețete de prăji-turi, buletine medicale, detalii despre chefuri, asezonte cu ,,mă, să-mi bag...'' și alte înju-rături, iar dacă protestezi ești pe loc făcut nesimțit și ți se spune să-ți ții gura. Inclusiv con-ducătorii auto sunt deranjați, dar ... tac.

clujean

17.01.2018 11:57

am fost de fata la un incident pe linia 8 mergea spre aeroport.au urcat cam 7 baieti cu rucsacuri din suedia sau danemarca ,hop pe ei si controlorii care nu iau lasat sa cumpere bilet de pe telefon ,si iau cerut banii de amenda in euro!!!unul din controlori cand scotea banii un tanar zicea ...more,more....in fine au platit cam 140 de euro cum am vazut eu nu au dat chitanta si au coborat nemernicii.am sunat la 112 dar operatoare a refuzat sa trimita un echipaj pe motivul ca controlorii stiu bine ce au voie sa faca si ce nu.

ion

18.01.2018 16:41

astea is gunoaiele si incopetentii angajati de CTP.Merita dat afara acel incompetent de controlor si sa fie instruiti cand cer biletele la control sa vorbeasca frumos si civilizat

Adauga comentariu