Exclusiv! Tudor Cîrje are piciorul amputat! Vezi în ce stare mergea la audieri...

Cazul accidentului din ianuarie în care şi-a pierdut viata suceveanca Gabriela Rîpan a intrat din nou în atenţia publicului, după ce procurorul Nicoara a dispus trimiterea în judecata, pentru ucidere din culpă, a celui care a provocat tragedia: Stefan Tudor Cirje. 

Ziar de Cluj a prezentat detalii despre ancheta derulată de organele de cercetare. Pe lângă toate acestea, sursele Ziar de Cluj ne-au relatat că iniţial medicii au reuşit să îi salveze piciorul lui Cîrje, însă în urma unor complicaţii piciorul rănit în timpul accidentului a fost amputat. 

Mai mult, în perioada în care era cercetat penal, Tudor Cîrje era adus pe braţe la audieri. 

Tudor Cîrje, despre accident: Nu îmi amintesc nimic, m-am trezit la spital!

Vinovatul de moartea Gabrielei Ripan le-a declarat anchetatorilor că îşi aminteşte cum a mers la locuinţa Gabrielei, apoi a plecat cu aceasta la o plimbare spre Turda şi s-au întors spre Cluj-Napoca pe autostradă. Acesta susţine că nu îşi aminteşte cum s-a petrecut accidentul şi că a crezut că e vorba despre un accident produs cu BMW-ul său, nu cu Mercedesul Gabrielei. Iată ce au consemnat organele de anchetă: 

"Conform declaraţilor date de Cîrje Tudor Ştefan în calitate de suspect şi ulterior inculpat, în seara zilei de 20.01.2019, orele 23:00, acesta s-a întâlnit cu victima la domiciliul acesteia, de unde au pornit în plimbare prin Cluj-Napoca, cu autoturismul marca Mercedes-Benz, cu nr. de înmatriculare B-298-GBR, condus de către victimă. În continuare inculpatul a arătat că au pornit înspre mun. Turda, iar la întoarcere au ales ruta prin Feleac şi nu pe autostradă, conducând inculpatul. Acesta a arătat că nu îşi mai aminteşte alte împrejurări ulterioare, până când s-a trezit în spital, unde a crezut iniţial că este vorba despre un accident petrecut cu autoturismul inculpatului, un autovehciul marca BMW. La întrebarea avocatului persoanelor vătămate, inculpatul a răspuns că a mai condus autoturismul victimei şi cu alte ocazii, fără a le putea preciza cu exactitate. De asemenea, fiind întrebat dacă s-a întâlnit cu martorul Pop Cosmin-Sorin în dimineaţa zilei de 21.01.2019, acesta a răspuns că după mai multe discuţii cu martorul, şi-a adus aminte că s-au întâlnit în benzinăria Petrom, de pe Calea Turzii, oferind mai multe detalii despre această întâlnire, inclusiv faptul că inculpatul a fost cel care a condus autoturismul marca Mercedes-Benz, cu nr. B-298-GBR. Nu în ultimul rând, fiind întrebat dacă înainte de accident a luat steroizi sau anabolizante, inculpatul a răspuns că, fiind sportiv şi lucrând în domeniul fitness, a consumat mai multe suplimente nutritive precum proteină, aminoacizi, creatină, vitamine sub formă de pastile etc.", se arata in filele dosarului. 

 

Adauga comentariu