EXCLUSIV: Stefan Gadola este noul CONSUL ONORIFIC al Kazahstanului la Cluj-Napoca

Clujul capata incetul cu incetul si o anvergura diplomatica in regiune. Dupa omul de afaceri clujean Ștefan Berciu, care a devenit consul onorific al statului Burundi, dupa Stefan Dimitriu, presedintele Camerei de Comert, care este consulul onorific al Greciei, dupa Vlad Danciu, CEO-ul Fortinet, care este consulul Mexicului la Cluj, dupa omul de afaceri Vasile Vita, care este consul onorific al Republicii Turcia, dupa omul de afaceri suedez Carl Widell, consul onorific al Suediei, Kazahstanul inaugureaza pe 23 noiembrie 2017 Consulatul Onorific al republicii in prezenta ambasadorului Batrashev Daulet.

Surpriza surprizelor: unul dintre cei mai apreciati oameni de afaceri clujeni, Stefan Gadola, va fi consul onorific al Kazahstanului.

Ceremonia de instalare va avea loc in aceasta saptamana la Cluj in prezenta Ambasadorului Daulet Batrashev, mai precis joi, date precise urmand sa fie comunicate oficial in curand printr-un anunt de presa asa cum ne-a precizat insusi Gadola care, contactat telefonic, ne-a declarat:

"Vad ca nimic nu va scapa la Ziar de Cluj. Asa este, am marea onoare sa fiu consulul Republicii Kazahstan, pozitie pe care am acceptat-o dupa un an de gandire. Kazahstan este o tara cu un potential fantasic si imi propun, pe langa prerogativele administrative pe care le am ca si consul, sa dezvolt relatiile de afaceri dintre cele doua tari, dar si schimburile culturale si sportive. Ii multumesc Excelentei Sale Daulet Batrashev, un profesionist, pentru increderea acordata. Sunt sigur ca vom consolida relatiile dintre tarile noastre caci exista acolo oportunitati fantastice de dezvoltare si cine are putina curizoitate sa cerceteze poate afla ca e vorba de multe lucruri interesante in Kazahstan pe partea de IT, productie, energie, export, ei vor foarte mult sa te faca sa dezvolti acolo, sunt fantastic de deschisi cu investitorii", a spus Gadola in exclusivitate pentru Ziar de Cluj.

Stefan Gadola, nascut la 15 iulie 1953 la Cluj-Napoca, este unul dintre proprietarii Energobit, una dintre cele mai puternice companii din judet. 

Adauga comentariu