EXCLUSIV: Spagara Dobrila de la ARR, surprinsa intr-o ipostaza amicala cu un director Fany, anul trecut la Cluj

Prime Time News a publicat un articol, inca din aprilie 2013, in care arata cum directoarea de la ARR Bucuresti, Daniela Dobrila, s-a intalnit la Cluj cu un director de la Fany, Paul Kelemen. Acesta din urma i-a facut plinul la masina, i-a spalat-o, iar la final, directoarea ARR a primit un plic, inainte de a pleca la Bucuresti.

Cum a decurs intalnirea dintre Dobrila si directorul Fany

Potrivit Prime Time News, directoarea de la ARR Bucuresti s-a intalnit cu directorul de la Fany, Paul Kelemen, in 6 aprilie 2013, cu ocazia unui concurs pentru obtinerea atestarii.

Jurnalistii publicatiei online i-au surprins pe Daniela Dobrila si pe directorul Fany intr-o benzinarie din cartierul Marasti. Cei doi aveau o relatie familiara, angajata de la ARR dandu-i cheile masinii sale directorului Fany.

“Ca orice examen supervizat de directoarea Dobrila, totul a decurs astfel:
Ora 08.00 - Candidatii s-au strans in fata Centrului comercial de pe Aleea Bibliotecii si au asteptat venirea comisiei pentru inceperea examenului
Ora 15.50 - Dobrila si-a facut aparitia in parcarea benzinariei OMV Marasti, situat la doi pasi de locul examenului.
Ora 15.55 - Directorul de la SC Fany Prestari Servicii SRL, Paul Kelemen, a venit in intampinarea directorei Dobrila, s-au pupat pe obraji. Ea i-a dat cheile de la masina cu care a sosit de la Bucuresti, un SUV Mercedes ML420CDI cu nr. B-93-CGR.
Ora 16.30 - Dobrila s-a reintors la OMV Marasti sa se destinda cu o cafea pentru ca au muncit foarte mult.
Ora 15.50 - Directoarea, insotita de trei colegi din comisia de examinare a parasit benzinaria cu un taxi, in directia Iulius Mall - Restaurantul Hanul Dacilor”, descriu intalnirea dintre cei doi jurnalistii de la Prime Time News.

Jurnalistii publicatiei au urmarit, apoi, itinerariul masinii cu care Daniela Dobrila venise la Cluj, condusa de Paul Kelemen, director la firma Fany Prestari Servicii SRL.

Din imaginile si relatarile jurnalistilor, Kelemen i-a facut plinul si i-a spalat masina directoarei de la ARR. In final, Dobrila preia masina de la angajatul Fany, in timp ce arunca un plic maroniu pe bancheta din spate:

“Ora 15.55 - Kelemen a preluat masina de sefa licentelor.
Ora 16.10 - A ajuns la benzinaria MOL Aurel Vlaicu unde i-a facut plinul  A platit si a plecat.
Ora 16.25 - Kelemen a mutat masina la spalatoria de langa OMV Aurel Vlaicu, aici a fost curatata interior-exterior. Serviciu achitat de Kelemen.

Ora 17.10 - Kelemen a plecat la volanul Mercedes-ului spre OMV Marasti, crezand ca aici o va gasi pe directoarea Dobrila. Dupa un scurt telefon, Kelemen se indreapta spre parcarea Iulius Mall.
Ora 17.15 - A parcat masina si s-a dus la masa Dobrilei din Restaurantul Hanul Dacilor. A predat cheia si a plecat.
Ora 18.45 - Dobrila termina masa si se indreapta spre masina. Arunca pe bancheta din spate un plic maroniu se urca la volan si pleaca.

"Specialista in relatiile cu persoanele juridice carore le atribuie licente, s-a plimbat aproximativ 45 de minute total aiurea prin centrul Clujului si straduetele adiacente centrului, tocmai pentru a vedea daca are coada. Intr-un final a plecat in tromba, pe Calea Turzii spre Bucuresti”, se arata in publicatia citata.

Reamintim ca ieri seara patronii Fany, Stefan si Olezia Cadar au fost retinuti de procurorii anti-coruptie, iar astazi au fost prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Patronii Fany sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi dat mita 10.000 de lei, o masina, un televizor, un mp3 player, boxe si haine directoarei Daniela Dobrila din cadrul Autoritatii Rutiere Romane, pentru a "aranja" licitatia pentru traseele judetene din Cluj, pentru perioada 2014-2019.

Daniela Dobrila este director al Directiei Licente si Autorizari in cadrul ARR Cluj. Procurorii DNA Cluj arata ca aceasta avea o relatie apropiata cu patronii de la Fany, iar pentru "aranjarea" castigarii licentei dpentru traseele judetene din Cluj, ar fi primit drept mita bunuri si bani in valoare totala de 12.000 de euro de la Olezia si Stefan Cadar.

Dobrila a fost adusa la audieri inca de ieri dimineata. Potrivit unor surse judiciare, directoarea ARR a fost audiata de procurorii DNA Cluj de la 10 dimineata si pana noaptea, la ora 03.00, cand s-a emis mandat de retinere pentru 24 de ore.

Instanta Tribunalului Cluj urmeaza sa se pronunte, astazi, fata de propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, inaintata de DNA Cluj.

Foto: primetimenews.ro

Comentarii

clujanul

14.03.2014 18:18

pe fenelut il stergea masa la popou si la 16 ani!

Florentina

07.02.2018 13:21

Mită direct în cont pentru un inspector ARR.Şpagă pentru atestatele profesionale de şofer profesionist..Inspector ARR retinut pentru o spaga de peste 1,3 miliarde de lei.http://adevarul.ro/news/societate/inspector-arr-retinut-spaga-13-miliarde-lei-1_50abcb7a7c42d5a663804fe1/index.html-Petricu Cristian Alexe, kg de aur si 10 case.ARR Bucuresti si conducerea. http://www.arr.ro/files/structuraorganizatorica012011.pdf   -https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/ultimele-stiri/87613-expert-de-la-arr-bacau-retinut-la-focsani.html

Adauga comentariu