EXCLUSIV: Sergiu Hossu pleaca de la Rosal Cluj dupa 7 ani munciti pe branci! CE FIRMA TARE din Cluj l-a "agatat"?

Sergiu Hossu, 34 de ani, omul care a condus Rosalul la Cluj in ultimii 7 ani, va bifa maine ultima sa zi de munca pentru aceasta companie. Prezenta discreta intr-un serviciu public de importanta majora pentru oras, Hossu a fost un sprijin important pentru companie si pentru sutele de angajati de la Cluj pe care i-a condus cu mana forte, dar fara aere si fite.

Hossu a facut pentru Ziar de Cluj un comentariu scurt, in stilul sau caracteristic: "Va confirm informatia si vreau sa spun ca am petrecut in Rosal 7 ani extraordinari alaturi de un colectiv foarte profesionist care si-a facut mereu treaba. Le multumesc mult pentru tot si le urez succes pe mai departe, sa munceasca pe branci pentru rezultate si mai bune!", a spus Hossu.

Chiar daca a refuzat sa ne spuna ce va face pe viitor, glumind pe seama unui concediu de care ar avea nevoie, Ziar de Cluj a aflat si spre ce companie se va indrepta unul dintre cei mai interesanti si tineri manageri din Cluj.

Hossu a fost "agatat", spun sursele noastre, de Voicu Oprean, CEO AROBS, care il va integra in proiectele de dezvoltare ale uneia dintre cele mai vechi si dinamice companii de IT din Cluj cu actionariat suta la suta romanesc.

Jos palaria, Sergiu Hossu, pentru tot ce ai facut pana acum in cariera, succes in continuare la AROBS!

 

Daca vreti sa cititi povestea acestui tanar de exceptie, dati click AICI!

Comentarii

miriammi

11.02.2015 12:04

Scris  la  comanda !Auzi la  el  , muncit pe  branci !Unde cu  laptopul in  fatza toata ziua si prin restaurantele orasului  poate !Ala  de la  aROBS habar  n-are  pe cine-si baga in casa !

hossu sau hotzu ?

13.02.2015 14:51

Articol  scris la  comanda , vrajeala  de doi bani,  un  agarici de 34 de ani se da mare artist !si-a batut joc de oras in ultimul   hal !Un  mediocru !

Adauga comentariu