Exclusiv! Sentință dată la București: Ioan Bene a mai primit CINCI ani de ÎNCHISOARE, pentru evaziune fiscală!

Afaceristul clujean, Ioan Bene a fost condamnat astăzi de către magistraţii de la Tribunalul Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală și spălare de bani, în dosarul cu ”tranzacții”, prin intermediul BB Imobiliare SRL. 

Acel dosar arată că, prin operațiuni frauduloase, Ioan Bene, Preda Bogdan Constantin și Sima Sorin au cauzat un prejudiciu de trei milioane de euro, Statului Român. Din totalul sumei, conform surselor, Ioan Bene are de returnat opt milioane de lei. 

Pentru săvârșirea acelor fapte, judecătorul i-a condamnat pe Bene și Preda la câte cinci ani de închisoare cu executare, iar pentru Sorin Sima s-a dispus achitarea, pe motiv că acesta nu are discernământ.

În prezent, Ioan Bene se află în Italia, unde pe data de 9 aprilie se va judeca mandatul european de arestare, emis de către autoritățile române, pe numele acestuia, pentru pedeapsa de închisoare cu executare, primită de Bene în dosarul Mită la Consilul Județean. 

Concret, la începutul acestui an, Ioan Bene a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru dare de mită. de cătrea Curtea de Apel Cluj.

La această pedeapsă se va adăuga și sentința pronunțată în dosarul de la București. Însă, decizia dată de Tribunalul București în dosarul de evaziune fiscală urmează să fie contestată, în termen scurt de la eliberarea motivării, la Curtea de Apel din Capitală. 

Comentarii

telectualu

24.03.2018 11:00

si cu grapa de gunoi are un "merit" aparte. doar ca voi  aveti treaba doar cu tise si levigatu, nu mergeti la radacina problemei

Adauga comentariu