EXCLUSIV! Se inchid RESTAURANTELE din Cluj incepand de luni! Mai aveti 2 zile sa mancati pe cinste la Da Pino. De exemplu...

In sedinta din aceasta dupa amiaza de la Prefectura Cluj, Comitetul pentru Situatii de Urgenta a decis: de luni, se inchid toate restaurantele din Cluj-Napoca, ca urmare a cresterii numarului de infectati cu COVID 19 din ultimele zile. De asemenea, vor fi inchise si salile de jocuri de noroc de tip pacanele. Casele de pariuri si spatiile Loteriei Romane raman deschise.

Este o lovitura grea pentru HORECA la Cluj-Napoca. Cel mai probabil, dupa aceasta grea lovitura, inca o parte semnificativa din industria restaurantelor clujene va intra in faliment.

"Ne vom face datoria la Da Pino la cel mai inalt nivel in urmatoarele doua zile, practic, e ultimul week-end in care clientii nostri fideli ne pot vizita, ne vom stradui sa ii servim pe toti si... asta este! De luni, ne conformam deciziei luate de autoritati! Insa o spun cu inima stransa, e o lovitura foarte grea pentru toti cei ce muncim in aceasta bransa", a declarat pentru Ziar de Cluj Adrian Dragos, proprietarul unuia dintre cele mai in voga restaurante din oras - Da Pino.

Adauga comentariu