EXCLUSIV! SCANDALUL momentului. DNA Cluj: Dosar NOU de MITĂ pentru pensii de invaliditate. ȘPAGĂ pentru parafa doctorului Alexandru Faur

Direcția Națională Anticorupție Cluj a cerut arestarea unei apropiate a medicului Alexandru Faur (Medic Specialist în Expertiză Medicală a Capacității De Munca din județul Cluj). Sursele Ziar de Cluj susțin că pietena lui Faur obținea diferite de sume de bani de la pacienți invalizi, în schimbul unor parafe preferențiale puse de medicul Alexandru Faur pe dosare de pensii de invaliditate. 

Cu toate că cei de la DNA Cluj i-ar fi prins în flagrant pe cei doi, procurorul de caz a cerut doar arestarea femeii, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și dare de mită. Faptul că femeia este acuzată de dare de mită înseamnă ca aceasta a remis o parte din sumele respective unui alt funcționar public. DNA Cluj ÎNCĂ nu a comunicat public informații despre acest dosar. Cu toate acestea, Ziar de Cluj a aflat în exclusivitate că dosarul cuprinde peste 60 de ACTE MATERIALE, episoade cu șpagă într-o perioadă RECORD: aprilie 2019 - septembrie 2019. 

"Doctorul Alexandru Faur este un cadru medical corupt. Este incompentent schimbă decizii medicale dupa ureche. Mie mi-a schimbat gravitatea unui handicap de la gradul doi accentuat la gradul trei mediu pentru că am refuzat să-i plătesc mita. Sunați la DNA, așa cum am făcut eu la 0800-805-805", declara un fost pacient de-al acestuia.

”Doctorul Faur Alexandru mi-a cerut mită când am facut cerere pentru pensionare. Acesta este un medic josnic. Nu ezitați sa contactați autoritățile pentru că ȘPAGA ESTE ILEGALA ÎN ROMÂNIA” - scrie pe internet un alt pacient. 

Adauga comentariu