EXCLUSIV: Radu Rațiu și consilierele lui Tișe și-au decontat excursiile în străinătate pe banii copiilor și bătrânilor de la DGASPC

Comentarii

Tamas

21.04.2017 21:05

M-ati uitat pe mine si pe Kuli.Dupa ce am ajuns la putere pe acel proiect am fost si noi, mai ales in Elvetia, cu Dacian si Iasko si Radu Muresan si altii.Liviu Popa si Vasiliu Corina sun angajatii DGASPC.

Nicoleta

23.04.2017 16:04

Si ti au adus si birou si scaune si calculatoare si sunt angajatii DGASPC Cluj si s au dus cu aprobarea presedintelui CJ CLUJ si au avut invitatii NOMINALE din partea elvetienilor si Dacian si Iasko si Muresan si Kuli si Tamas si mai da te in pusca mea de frustrat(ă )!

DUCU

16.05.2017 14:05

.,,NICOLETO,,  adica Tamas & Banc , voua chiar nu va e rusine??? Voi ati trimis, idiotilor, liste cu acolitii  pt a primii din Elvetia invitatii nominale! Ce a cautat acea delegatie numeroasa in Elvetia pe banii DIRECTIEI???? Ce au adus nou acestia????Tamas, asa cum facea si Molnar  , asa cum yicea cineva pe aici au transformat Directia in agentie de turism. Absolut imoral si de nejustificat excursia din Elvetia. Vreti lista pt argumentare???? Nerusinatilor si gunoaielor.

Desteptii

22.04.2017 07:38

Dacă va interesează asa de mult cheltuirea banului public, de ce nu cereti si lista cu cei care au beneficiat de ,,cursuri de formare pe litoral,, sa vedeți acolo cine a participat an de an, si sa vedeți că acolo un curs costa minim 2000 lei de persoană, care se putea face în Cluj cu 200 lei de persoana. Minim 30 persoane participau pe sezon numai la mare, fără alea de la munte, deci puteți face niște calcule, însă interesant ar fi sa vedem numele celor abonați anual la formare.

dud

24.04.2017 12:54

Tamas si Molnar & company , mai mergeti in pana mea ca ati crezut ca transformati Directia in agentie turistica fara sa aveti nici un merit.Pana mea..-....de profitori.

Alexia

24.04.2017 20:09

Tise si slugoiul lui, Ratiu. Doi cacati. Doi talhari care au jefuit pe cei care nu se puteau apara, orfanii si batranii in nevoie. I-au tinut in frig, fara mancare destula si fara medicamente suficiente. Pentru ca ei si boarfele lor sa huzureasca in hoteluri de 4 stele din capitale europene. Sa va prinda congresul in puscarie.

Adevar

25.04.2017 17:02

Tamaș a fost in Elveția și Austria cu Daster și microbuzul și evident Mureșan a luat cu el și consoarta,2 săptămâni,însoțiți și de vicepreședinte CJC și alți angajați a Consiliului.Curu lui Tamaș nu a suportat microbuzul și de aceia a plecat cu Daster .Mai Tamaș și acoliți lui voua chiar nu va e rușine????.Ce s-a adus a fost meritul lui Iasko și doamna din Turda,Tamaș a fost profitorul.De fraude ar fi de vorbit,unele scrise mai sus,dar cele făcute de Tamaș (garduri,pavaje,conducte de gaz,peste altele existente,etc,etc)sunt în valoare de milioane de euro,nu cele câteva poate mii de euro total legale.TIC,TAC,TIC,TAC.
Alo DNA,nu te interesează cati bani sau dus ...La ASY,versus Salatioan,firmele de la Bistrița,lemne iicumpărate cu 300 lei mc fără licitație, fata de 250 lei oferte la la licitația care nu s-a mai finalizat.Ce reproșez lui Tise e moleșeală cu care constată neregulile și le lasă să .....Facă pui.

Smart

28.04.2017 18:32

Bre Rusu Ioan! Acoliti se scrie cu doi de i! Duster nu :dastar".tu mergi si plateste cele 2000 de lei datorie la service la dnul Nicu cu care are directia contract si unde iti reparai masina tu,trecand reparatiile pe masinile directiei!!! Pot dovedi acest lucru!!!benzina fuarata de pe Cj -11- zao cand era Lazar G bolnav,sau bcf eurile de benzina cand te au mutat disciplinar la Jucu.Motocositoarea care ai sustras o sa o aduci inapoi de la Caprioara!ai dus 30 de dulapuri din donatii de la elvetieni la Recea si au ajuns la centru 9!15 ani ai furat banii de la sindicat si ti ai platit creditele la banci!esti un batran murdar si la propriu si la figurat!!!nu ma supara ca nu te vad bine acuma la batranete....

Milka

30.04.2017 07:39

Dupa greselile de ortografie,durerea ca nu mai vinde el lemne la directie si faptul ca o lauda pe Iasko, sub pseudonimul adevar este RUSU MURDARU IOAN!omul asta e bolnav la cap si un mare hot!!!uita sa spuna cate lemne a vandut el la directie,cate cartuse de imprimanta a incarcat ,cate scule si mobilier a dus la el in Salaj sau cum a fost cercetat penal pt ca a ''pierdut'' bonurile de benzina.da cel mai mare cascaval vine de la sindicat.peste 10 ani omul asta si cu financiaru au oprit ilegal banii angajatilor care nu erau membrii de sindicat,cu banii aia si a platit creditul de 80,000 de euro la banca!!!uita cum isi repara masina,cum mergea in deplasari pe banii sindicatului etc.Asta e RUSU IOAN care arunca cu rahat in directia de pe care a trait ff bine 15 ani!

Adevar

25.04.2017 17:15

Oare când toți profitori lui Tamaș vor da socoteală????
Felicit Psd-ul Cluj că în sfirsit a realizat că oameni că Tamas nu fac decât să strice imaginea.Cata deosebire între regretata d-na Brad,Psd-ista și golanul de Tamaș și el Psd-ist......

Adauga comentariu