Exclusiv! Prima operație de spargere a pietrelor la rinichi i-a fost făcută lui Boc de către Lucan în 2005

Prima intervenție de litotriție (spargerea pietrelor la rinichi) a lui Emil Boc a fost efectuată de către medicul Mihai Lucan, în 2005, cu un aparat de la Insititutul de Urologie și Transplant. 

Contrar afirmațiilor făcute în public de către Emil Boc cum că nu ar fi fost niciodată internat  noi avem dovada că a fost și că s-a efectuat și o intervenție asupra sa. 
În fapt, medicii de la ICUTR care funcționau și ca angajați ai Lukmed, ne-au declarat sub anonimat că restul vizitelor sau intervențiilor asupra lui Emil Boc nu au mai fost niciodată trecute în registre. 
”După aceea, după intervenția din 2005, Emil Boc a mai fost la Insititu și la Lukmed pentru diverse controale sau chiar pentru intervenția de la finele lui aprilie 2007. Țin minte precis că atunci când venea la institut, Lucan ne dădea ordin să-i scoatem pe toți ”fraierii” afară din secție ca oamenii să nu îl vadă pe Boc acolo. La fel, la Lukmed Boc venea după programul cu publicul și avea statut special. Nu țin minte ca pentru operația din 2007 să se fi făcut vreun act oficial în Lukmed, să fi existat o trimitere de la medicul de familie sau vreo plată efectuată. Repet, Emil Boc avea statut special”, ne-a precizat un medic familiarizat cu această chestiune. 

Inițial primarul Emil Boc s-a dezvinovățit în cazul Mihai Lucan. El recunoaște totuși că a avut scurte intervenţii medicale, care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât şi la clinica privată. „Contractul de concesiune pentru realizarea clinicii LukMed, care stabilea preţul şi suprafaţa de teren, a fost aprobat de către Consiliul Local Cluj-Napoca înainte ca eu să fiu primar. În timpul mandatului meu, Consiliul Local a detaliat, prin Hotărâri de Consiliu, precizările din contractul de concesiune stabilite înainte ca eu sa fiu primar. Nu am beneficiat de niciun fel de tratament preferenţial din partea domnului Lucan, am avut scurte intervenţii medicale, care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât şi la clinica privată. În condiţiile în care actul medical se putea realiza în Cluj-Napoca, am considerat firesc să am intervenţia medicală acasă şi nu în străinătate”, a declarat Boc pentru Mediafax.

Însă acum avem și explicația pentru jumătatea de adevăr prezentată de Emil Boc.

 

Citește și : Actele care dovedesc că Emil Boc a participat activ la îmbogățirea lui Lucan (DOCUMENTE)

Comentarii

Nicu

05.01.2018 18:36

Lukmed functiona in cladirea turn de vis-a-vis de primarie, unde astazi functioneaza RDS si ING. Avea ultimele 2 etaje. Tin minte ca a dat un interviu chiar la iesirea din cladire, unde a specificat ca a fost operat.

Dorel Igmat

05.01.2018 18:45

Se putea să nu fie și un porc care să guițe de Ignat că Lucan e nevinovat, iar faptul că Boc după ce s-a operat pe gratis si a dat din bunurile  orasului unui mafiot il face la fel de nevinovat? Armata de oligofreni ai boculetului...

cr

05.01.2018 20:29

Si in 2008 Boc era prin lukmed - pentru ceva interventie 

Adauga comentariu