Exclusiv: Poze din satelit "before and after" care arata cum au disparut sute de hectare de padure din Cluj

Comentarii

marisel mariseleanu

14.11.2013 10:01

nu conteaza pentru ce fura,sa se incalzeasca sau sa vinda lemnul trebuie da+ti ani grei de puscarie si chiar pe viata. Exact cum platesc eu gazul in cluj ei sa isi plateasca lemnele de incalzit. Tara lui peste ,tiganie si hotie si coruptia de la al cu barba sura pi`n la al cu tita`n gura.Frumoasa tara asta,pacat ca ii populata cu romi ni.

Calnic salicea

13.11.2013 18:44

Din pacate la 10 km de cluj si nu este nici apa potabila, nici gaz. Apa am adus-o de la 1 km distanta. Gazul de unde sa il aduc? Cu ce vreti sa ne incalzim? Ca sa nu mai spun ca la cat s-a construit (fara autorizatii) s-a triplat populatia in salicea. Plus ca toata lumea stie cine fura, de unde fura, si de fraieri cad aceeasi doi trei care fura saracii chiar pentru ei, nu in ideea comercializarii. Ia faceti niste razii in curtile oamenilor si vedeti ce fel de documente au pentru sutele de metri cubi. Si e simplu, intrebi de unde au cumparat si confisti marfa fara acte. Dar exista interes pentru asa ceva? Nuuuuuuuuuuuu. Seara faina.

perla

13.11.2013 13:11

e dureros ca forurile competente nu iau nici o masura. Ma doare sufletul cand vad cum rezervatia din Marisel este macelarita si nimeni nu ia atitudine. Pacat ca nu ne gandim decat la ziua de azi si cum se imbogatesc cateva specimene din comorile de care au avut grija inaintasii nostri. Rusine ca isi bat joc de tot!

Cetateanca flor...

13.11.2013 11:50

Locuiesc de aproape 3 ani intr-o casa aproape de padure. In fiecare toamna, chiar de la inceputul lui septembrie si pe toata durata iernii carutele intra in convoi in paduri si ies pline de lemne, aud sunetul drujbei aproape zilnic...este jalnic. Acum 3 ani cand ne-am mutat si ne plimbam prin padure era deasa, acum vezi cioturi peste tot

florestean

13.11.2013 08:48

locuiesc in floresti si vedeam zilnic pe timp de iarna cum treceau carutele si camioanele cu lemne. dar intotdeauna escortati de "taranul" cu IMS, probabil seful ocolului silvic din floresti. un om cu o figura tampa si un comportament de taran ajuns sef. am avut ocazia sa-i vad expresia fetei cand era sa dau peste el cu masina el iesind fara sa se asigure de pe o strada laturalnica. daca cineva crede ca se fura fara stirea lui acolo e de-a dreptul naiv.

Danil

13.11.2013 08:26

Și la intrarea în Tauti com Floresti se taie pădure pe o panta cu înclinație de 30 de grade. Sunt 4 drujbe de 2 săptămâni active.

meciuri live

13.11.2013 01:26

ase se duce toata tara, se taie padurea, se taie sansa copiiilor la un viitor verde

Szalai

12.11.2013 15:30

Si pe mine ma igrijoreaza subiectul, dar pozele sunt atat de neclare, incat nu reusesc sa vad diferenta cu ochii mei de laic.

Adauga comentariu