EXCLUSIV: POZE CU RANILE provocate de mama criminala! Domnule procuror de caz, domnule Alin Tise, sef al Consiliului Judetean Cluj, domnule Daniel Tamas, sef al DGASPC, urmeaza imagini care vreau sa va afecteze emotional! Vinovatii sunt in DGASPC!

In 21 de ani de presa, nu cred ca am mai vazut asa ceva. De duminica dimineata ma tot gandesc la cele 8 ore de suferinta pe care corpul lui Luca, copilul omorat de mama sa in bataie la doar 9 ani, le-a avut de dus pana sa capoteze si sa il duca pe Luca in Ceruri. 

Astazi, a fost o zi si mai controversata. Jurnalistul Alin Golban a dezvaluit filmul crimei cu niste detalii care iti taie respiratia: din  Clujust.ro, am aflat ca Luca a fost lovit in cap cu o coada de matura care s-a rupt in teasta lui, apoi lovit de fratele mai mare cu picioarele la ordinul mamei, apoi, fratele mai mare si-a luat adidasii cu crampoane cu acceptul mamei ca sa il loveasca mai tare, mama repetand: "loveste-l ca nu moare". Insa corpul lui Luca a avut alte ganduri: s-a luptat cat a putut si i-a expectorat sufletul dintr-insul ducandu-l undeva departe de lumea asta nebuna.

Tot azi, jurnalistul Victor Lungu mi-a zis: Liviule, am informatii ca astia vor sa omoare in acte crima, sa o ingroape. L-am privit cu suspiciune, nu pentru ca nu cred in cei 30 de ani de presa ai lui Lungu, ci pentru ca mi se pare ca acest caz e prea flagrant. M-am inchis cu el si cu Mihaela Trif intr-o camera si am reluat cazul pe hartie cu tot ce stiam. Ne-am dat seama, in fapt, ca nimeni nu stie nimic despre ce se intampla cu adevarat in Directia Generala de Asistenta sociala si Protectie a Copilului. E un sistem inchis in care, tineti-va bine, statul roman contribuie doar la Cluj cu 50 de milioane de euro anual. Adica o septime din bugetul orasului Cluj-Napoca, cel mai bogat oras din tara dupa Bucuresti. Adica enorm. In DGASPC Cluj lucreaza peste 1300 de angajati, adica o fabrica gigant, daca am fi in privat. Si majoritatea lor sunt pile politice, ajunse prin concursuri masluite acolo. 

Apoi, gandul mi-a zburat la procurorul de caz. As putea afla cine e, as putea sa ii scriu numele ca sa il presez, am puterea asta ca jurnalist. Insa de data asta o sa fac altceva: o sa ii arat procurorului de caz, lui Alin Tise, tatal unui copil minunat, lui Dan Tamas, niste poze primite azi de la o sursa veche de a mea din sistemul medical si care mi-a spus: ti le dau fiindca se incearca musamalizarea cazului.

Pozele sunt ingrozitoare. Am decis sa le inmoi putin, cat am putut. Va vor soca emotional pe toti cei ce le veti privi. Si asta si vreau. Vreau sa fiti socati. Vreau sa va ganditi ca pozele pe care le vedeti sunt ale fratelui geaman, David, care traieste, har Domnului (nu ale fratelui mai mare care l-a lovit pe geamanul mort, Luca). Am si pozele cu copilul mort. Nu vi le pot arata. Sunt si mai teribile. Daca astea pe care vi le arat sunt groaznice, alea sun teribile.

Si, tot de la prietenul meu, sursa mea medicala, va mai dau cateva date proaspete: ambii copii, gemenii, aveau aproximativ aceleasi rani pe corp, in aceleasi locuri, zone cu piele tare sau vanatai "una peste alta", s-a exprimat sursa mea.

David, care traieste, a fost si el batut in repetate randuri. Pe cadavrul lui Luca, dar si in poza cu David de mai jos, se vad urme grele in zona testicolelor. Sursa medicala mi-a spus: scrotul ambilor copii era tumefiat, mama avea o predilectie sa ii loveasca acolo.

Echimoza este termenul medical folosit pentru vanataie. Ea se mai numeşte si contuzie si apare ca urmare a lezării tesuturilor moi cu ruperea capilarelor. Mai jos puteti observa vanatai peste vanatai nevindecate, acesti copii au fost rupti in bataie. Zi de zi. Cu lovituri puternice. Viata lor a fost un calvar zilnic dupa "integrarea" inapoi la mama cu retard psihic, in urma deciziei unor cretini de psihologi de la DGASPC.

 

Domnule procuror de caz, nu mama bolnava psihic e tinta, ci jegurile din lantul decizional de la DGASPC Cluj. Ati fost pe acolo? Ati ridicat acte? Ati audiat deja pe cineva dintre psihologi?

 

Cati copii din sistemul de monitorin al DGASPC Cluj mai sunt in oras batuti asa? Cum putem sa aflam?

Lui Luca cel mort nu poti sa ii zici "Odihneste-te in pace", nu are sens sa ii zici "Dumnezeu sa il ierte". Si lui Luca cel mort, si lui David care traieste, trebuie sa le zicem "Iertati-ne, pruncilor".

Procurorule, nu omori dosarul. Nu-l ingropa. E destul ca Luca e ingropat deja in pamant.

 

PS: Ma doare in cot de conflictul dintre Alin Tise, sef CJ, si Dan Tamas, seful DGASPC. Sunt ziarist de investigatii si vreau sa imi fac meseria. Dar mai sunt ceva: sunt copilul unor orfani, mama si tata au crescut la casa de copii. Pentru ei, nu ma opresc.

PS2: In cateva ore, urmeaza o alta exclusivitate.

 

Comentarii

G A

10.07.2019 20:10

Toată stima pt curajul de a continua atunci când ceilalți se opresc.

Pop florin

10.07.2019 22:31

Sunteti de apreciat!Sper sa nu va lasati ,vinovatii morali trebuie trasi la raspundere!

Giurgiu Florina

10.07.2019 23:04

Horror, groaznic nici nu poți vedea asemenea suferință pe trupul unui copil ca să nu mai zic de cel mort care îți cade lacrima.. Doamne dar chiar neai lăsat pe mana satanei... Oare chiar lăsăm bieții copilasi în mana jegurilor asa zis părinți. Sper sa ardă în iad javra aia... Ca nu o pot numi mama

Giurgiu Florina

10.07.2019 23:06
Horror, groaznic nici nu poți vedea asemenea suferință pe trupul unui copil ca să nu mai zic de cel mort care îți cade lacrima.. Doamne dar chiar neai lăsat pe mana satanei... Oare chiar lăsăm bieții copilasi în mana jegurilor asa zis părinți. Sper sa ardă în iad javra aia... Ca nu o pot numi mama

Zvc

10.07.2019 23:08

Trazniv-ar putere lui Dumnezeu sa va trazneasca de cretini sinistri!
Cred ca principala condiție la angajarea acestor vite este lobotomizarea. Dacă o accepta, e angajata vita fără alte întrebări.
Acești handicapați funcționali, care ar trebui sa aibă în grija tocmai copiii maltratați de scursuri sociale ca și nebuna care a zămislit 3 copii, și sa ii ia sub tutela statului, sunt niște pachiderme care nu pot gândi mai departe de următorul salariu și acționează în consecință.
Dacă asa ceva se întâmpla, de exemplu, într un cămin privat, toți acești cretini se constituiau în comisii de ancheta. Asa, se constituie doar în scursori ordinare în căutare de scuze și alibi.
Toți, absolut toți cei care au ca și principal atribut în fisa postului intervenția atunci când interesul copiilor o cere, sunt cei care, de fapt, au lovit cu crampoanele fiinta aia fără putere de apărare, de 9 ani.

V as condamna, idioților, sa purtați pe voi, pe viata, pozele din articolul asta.

Cristosii voștri de imbecili!

Perspective Apl...

11.07.2019 00:30

Psihologul CONSIDERA BENEFICIU reintegrare dacă mama e diagnosticată cu retard mintal tulburare de personalitate și comportament cu grad de handicap grav impulsivitate cu episoade de incoerență comportament agresiv cu recunoastere că bate fizic ? PSIHOLOGUL A CONSIDERAT că e BENEFICIU reintegrare în cele menționate ? Procuratura uzează cumva "TERTIPUL" IN REM ? A.N. ? Pile politice ajunse prin concursuri măsluite și controale ce adună dovezi (DOAR) cu scopul mușamalizării sunt specializarea pilelor Consiliului Județean Cluj ! "Perspective aplicative".

Mari

11.07.2019 04:27

mare nenorocita de femeie , sa ti omori atât de cumplit propriul copil trebuie sa fii smulsa  din iad  ! Nu știu dacă exista pedeapsa care ar merita aceasta satana , fără cuvinte. Citești și nu-ți vine a crede 

maria m

11.07.2019 09:35

Dar stimata ,,sursă,, din sistemul medical de ce a tăcut până acum? Având imaginile și cunoscând ce se petrece de ce nu a anunțat autoritățile? Să fim serioși.... le-a tinut până acum pt ce?
Cei care au știut ce se întâmplă și au tăcut sunt la fel de vinovați precum cei din Direcție sau judecătorul care a analizat dosarul si a decis reintegrarea copilului!

Olaru

11.07.2019 12:44

De ce au tacut vecinii? nu se gandesc ca si ei a'r putea pati orice si nu le vine nimeni in ajutor?....de ce????? iar,....cei de la Directie nu au putut sa verifice periodic ce face o persoana la care..."Ei"....iau dat drumul sa aiba grija de copii? Fiecare o sa-si primeasca rasplata de la Dumnezeu, dupa cum face, in mod sigur......

Oleleu

11.07.2019 17:54

Hoțul de Tamas

Omul de pe strada

11.07.2019 18:27

Stati linistiti. Se va maslui totul. Se va mai scrie inca o zi sau doua de caz si dupa aceea noapte bună.la ce mafie este in Cluj in toate instituțiile, te cuprinde groaza. Dar, Mi se sfâșie inima cand vad pozele cu biletul copil. Vai de ei copilași care nu au părinți normali si care trăiesc într un stat în care șefii din instituții la fel nu sunt normali.

Adauga comentariu