EXCLUSIV! Percheziții în PENITENCIARUL GHERLA! Dosarul ”Trafic de droguri în pușcărie” a ajuns pe masa DIICOT CLUJ

Lucrurile încep să se miște, autoritățile competente acționând pentru stoparea traficului de droguri din Penitenciarul Gherla. De menționat este că, în continuare, nu există informații prezentate public despre traficul de droguri din Penitenciarul Gherla, derulat până în luna decembrie 2017. Totuși, după ce Ziar de Cluj a publicat informații cu privire la numitul Mădăraș Andrei, bărbatul ce încerca să introducă "substanțe vegetale de culoare verzui-maronie", ascunse în căptușeala de la haine, în penitenciar, IPJ Cluj confirmă că au fost sesizați să facă mai multe cercetări în celulele deținuților

„Politia municipiului Gherla a fost sesizată de către reprezentanți ai penitenciarului cu privire la introducerea în mod ilicit și găsirea in incinta unității a unor substanțe, posibil cu efecte psihoactive. Substanțele găsite și documentele întocmite au fost înaintate organelor competente, spre cercetare și soluționare”, se arată în poziția oficială a IPJ Cluj. 

În fapt, după ce au fost sesizați, polițiști au efectuat percheziții în celulele mai multor deținuți, unde AU GĂSIT mai multe plicuri cu substanțe psihoactive și diferite pastiluțe de culoare albă. Dat fiind acest aspect, dosarul a fost înaintat celor de la DIICOT Cluj, unde -în mod normal- procurorul șef- Florin Mornăilă va supraveghea cercetările în derulare. Se ia în calcul și colaborarea cu BCCO Cluj, dat fiind că aceștia dețin informații despre deținuți duși la instanță în timp ce erau drogați și despre implicarea activă a doi gardieni din Penitenciarul Gherla în traficul de droguri și substanțe psihoactive. 

 

 

Citeşte şi:

Consum de droguri în Penitenciarul Gherla 

Șeful penitenciarului Gherla, Gabriel Canta - protejat la Bucureşti. DIICOT intră pe firul anchetei

 

Muşamalizarea anchetei cu drogurile din interiorul Penitenciarului Gherla a eşuat! Ziar de Cluj a intrat în posesia unor informaţii importante! 

 

Pe aceeaşi temă: Detalii din ANCHETA de la Penitenciarul Gherla: 20 de deţinuţi testaţi şi denunţuri despre comerţul cu etnobotanice

Adauga comentariu