EXCLUSIV / Omul de afaceri Daniel Metz, luat cu elicopterul de urgenta vinerea trecuta din Cluj! Era sa moara! Ce s-a intamplat?

Unuia dintre cei mai puternici si cunoscuti oameni de afaceri din Cluj, Daniel Metz, CEO al NTT Data Romania, firma de top din IT, i-a trecut glontul mortii pe la ureche.

Vineri la amiaza, Metz s-a simtit foarte rau, un elicopter fiind chemat de urgenta. Omul de afaceri a fost transportat la Bucuresti la spitalul Ponderas. Metz a facut complicatii grave la nicio saptamana dupa ce fusese operat pentru micsorare de stomac la Ponderas, un spital cu multa experienta in gastric sleeve. Se pare ca luase decizia de a-si micsora stomacul dupa ce pierduse lupta cu kilogramele. 

Totul parea ca a decurs bine pana cand vinerea trecuta, Metz a dat semne ca se simte extrem de rau si s-a luat decizia transportarii sale de urgenta la Bucuresti.

Potrivit surselor noastre, omul de afaceri este in acest moment in afara oricarui pericol, ceea ce ne bucura, caci avem nevoie de adversari sanatosi, nu morti. Ii dorim multa sanatate si il asteptam inapoi pe campul de lupta.

Gastrectomia longitudinala cunoscuta ca si Gastric Sleeve (in engleza) presupune indepartarea portiunii laterale a stomacului de-a lungul micii curburi, de langa esofag si pana la antrul gastric.

Gastric Sleeve este cea mai noua metoda chirurgicala utilizata in tratamentul obezitatii. Efectuarea acestei operatii prin abord laparoscopic este posibila datorita progreselor enorme pe care le-a inregistrat tehnologia medicala actuala in domeniul electrochirurgiei si al suturilor mecanice. Costul unei operatii este curpins intre 5000 si 7500 de euro.

Adauga comentariu