Exclusiv! O socioloagă întreținea relații sexuale cu un minor de 11 ani. Polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore (VIDEO)

Polițiștii din Aiton au reținut o femeie în vârstă de 35 de ani din satul Rediu, comuna Aiton. Femeia a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un copil de 11 ani. Potrivit surselor, cei doi erau vecini, iar femeia s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul, în diverse locații din apropiere.

Maria Moldovan, femeia acuzată de întreținerea relațiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog și lucrează la un centru din Cluj-Napoca. Surse apropiate anchetei susțin că localnicii i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Potrivit surselor, minorul a povestit unui psiholog despre cum se întâlnea în diferite locații cu Maria Moldovan și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale. Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu Maria Moldovan și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri, 6  iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda va face propunerea unor măsuri preventive pe numele acesteia.

Menționăm că familia băiatului a încercat să îngroape relația celor doi, pe motiv că ”se fac de rușine în sat”.

„Polițiștii Secției 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, județul Cluj a întreținut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani. Femeia a fost reținută de către polițiști pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reținere va fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți, în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, arată cei de la IPJ Cluj.

Primarul din Aiton, Nicolae Făgădar susține că povestea era încă din toamna anului trecut și că acest incident este unul izolat, însă el a aflat recent despre cele întâmplate. Mai mult, acesta a precizat că a luat la cunoștință de cele întâmplate între Maria Moldovan și minorul de 11 ani și că polițiștii și procurorii vor stabili care au fost circumstanțele în care s-au înfăptuit actele sexuale.

Comentarii

Claudia

06.07.2018 08:35

Scroafă ordinară!  

John

07.07.2018 03:49

Ce jeg de muiere nefutută. Păcat că nu s-a întâlnit cu un frustrat infantil ca mine să mă rezolve.

Adauga comentariu