EXCLUSIV: Motivul demisiei Doinei Pană, praf în ochii opiniei publice! Neînțelegerile cu Tudose au dus la această situație

Doina Pană are consilieri buni și și-a pregătit din luna noiembrie această demisie pe fondul neînțelegerilor cu premierul Mihai Tudose. Potrivit Știri de Bistrița, în fapt, ea a pregătit mai multe seturi de legi peste care Tudose s-ar fi băgat cu diverse „sugestii”, lucru pe care Doina Pană le-ar fi considerat imorale. În acest context, varianta de plecare a fost făcută exact atunci cand putea să dăuneze mai puțin, adică de sărbători.

Retragerea Doinei Pană din Guvern înseamnă o problemă de moment pentru Radu Moldovan, liderul social-democraților bistrițeni, care se vede nevoit să găsească o soluție foarte rapidă de înlocuire, pentru a nu pierde Bistrița accesul la Guvernul României.

Există mai multe variante de lucru, printre care una surprinzătoare și șocantă - secretarul de stat din același minister al apelor și pădurilor - Istrate Ștețco, încercându-se o rocadă mică. La o simplă căutare pe google, Ștețco are o grămadă de articole și probleme cu iz penal, de aceea prezența acestuia pe lista scurtă a lui Radu Moldovan este una surprinzătoare.

Mai este, însă, o nouă surpriză, pe care, dacă lucrurile merg așa cum bănuim noi în negocieri, o veți afla foarte curând.

Țineți minte că noi am știut primii!

Comentarii

Haihui

04.01.2018 08:30

Ioan Denes...asta va fi următorul ministrul . O zi buna

Tilică

04.01.2018 20:43

Stetco ar completa perfect tabloul nulităților care au fost bulibași la păduri. Că secrrrretar de stat a fost non-vizibil.

Adauga comentariu