EXCLUSIV: Moș Boc a adus palmieri sub care să se însorească directorii din Primărie. Nu mai trebuie să meargă în Ibiza – FOTO

Pe Dealul Lomb din Cluj-Napoca, Emil Boc a reușit să transpună visele clujenilor în realitate. Ca un adevărat supra-primar ce este, el a adus muntele și marea la un loc, pe un deal de la marginea municipiului. Deși pare incredibil și ireal, Ziar de Cluj are dovada, în EXCLUSIVITATE.

Dragi clujeni, acest scenariu desprins parcă din filme este real! Și există pe platoul de la Buftea de Cluj de pe Dealul Lomb, pe care Boc l-a construit ca să facă filme la Cluj (Buftea de Cluj, nu dealul!). Și iată cum a reușit Emil Boc să dovedească că viața bate filmele făcute la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC), alintat sub numele de Buftea de Cluj.

După cum se vede în imaginile de mai jos, atât muritorii de rând (dacă au chef să bată drumul până la dracu-n praznic pe vârful dealului) cât mai ales directorii de la CREIC pot să tragă pe nas aerul filtrat prin acele brazilor din parcare. Plămânii se încarcă cu aerul tare și curat, nepoluat pentru că vântul șuieră a pustiu prin parcare și prin clădirile care așteaptă să vină investitorii. Nici urmă de roată de mașină sau de picior de om. 

Celor care li se pare că e prea rece aerul de munte, pot face un „switch” rapid la mare/ocean. Ce Ibiza, ce Zanzibar, stimați clujeni! Ce rost are să vă cheltuiți banii degeaba prin stațiuni așa scumpe? Mergeți pe terasa de la Buftea de Cluj! Moș Boc a instalat palmieri. Țineți cont că s-ar putea să nu mai prindeți loc dacă nu vă grăbiți. S-ar putea să se înghesuiască la palmierii din Lomb, Alexandru Coroian, directorul societății Cluj Innovation Park și colegii din Consiliul de Administrație, vreo cinci la număr.

Deocamdată sunt locuri berechet. În ziua de Sfântul Ion când echipa Ziar de Cluj a fost la Ibiza lui Boc, doar un cățel își odihnea blana jumulită la soarele cu dinți, lângă palmierii boccieni. La apariția jurnaliștilor Ziar de Cluj, a tresărit bucuros că vede și el oameni în pustietatea de pe deal. 

Cu puțin ajutor de la Cel de Sus, se surpă terenul și vine la vale cu tot cu bălțile de pe dealul de deasupra drumului. Așa, supra-primarul Boc nu ar mai trebui să își bată capul cu realizarea de piscine și oceane artificiale.

Adauga comentariu