EXCLUSIV: Mircia Giurgiu, eliberat din functie de Aurelia Cristea

Dupa ce a fost vazut zile intregi la bratul lui Mihai Seplecan - care a ajuns din nou, de data aceasta pentru o perioada de doua saptamani, presedinte al Consiliului Judetean Cluj - Mircia Giurgiu, consilier al Aureliei Cristea, ministrul pentru Dialog Social, a fost eliberat din functie.

“Ieri am avut o discutie cu doamna Aurelia Cristea, ne-am despartit in conditii amiabile si incepand de astazi ar trebui sa fiu eliberat din functie”, a declarat acesta pentru Ziar de Cluj.

Despre motivele care au stat la baza acestei decizii, Giurgiu spune ca au fost personale si ca nu ar avea nicio legatura cu faptul ca in ultimele saptamani, cat si-a luat concediu de la minister, a fost alaturi de Seplecan in toate deplasarile sale prin judetul Cluj.

Asta desi  chiar el declara, saptamana trecuta, ca urmeaza sa fie angajat pentru o perioada nedeterminata la judet. Numai ca, intre timp, Mihai Seplecan a ramas, din nou, fara functie, iar Mircia Giurgiu nu mai are in subordinea cui sa se angajeze.

“Eu cu doamna Aurelia Cristea am avut o discutie si cand eram in concediu, acum doua saptamani. I-am spus ca ne intelegem in 18, ca sa fie fata in fata, nu la telefon.  Am stat un an si noua luni la Bucuresti si am vrut sa ma intorc acasa. Deocamdata imi caut de lucru. O sa vedem”, a mai spus acesta.

Fostul deputat Mircia Giurgiu a avut un traseu politic interesant. Din sindicalist, ulterior PRM-ist, independent, PDL-ist, a ajuns, in final, in tabara PSD.  Ramas fara mandat de deputat, el s-a aciuat pe la langa ministrul delegat pentru dialog social. Dupa Doina Pana, a ramas si in slujba actualului ministru, Aurelia Cristea.

Comentarii

Barabas

19.08.2014 12:07

Alta valoare pe care a dat-o Clujul pe firmamentul politicii dambovitene, din seria tise, buda si compania...

sorina.suciu@cn...

19.08.2014 13:40
Ia uite ce personaje:Giurgiu-zetar,Cristea-vanzatoare ,Seplecan -sofer.Nu stiu daca vreunul a terminat pe bune liceul.Foarte frumos.

Adauga comentariu