EXCLUSIV: Mihai Seplecan si dilemele lui: “Ma intreb cati politicieni din Aghires au neveste notari care castiga pe banda rulanta contracte cu dedicatie”

A fost ca o boare. Un titlu in ziarul Actual de Cluj in care Alin Tise il facea escroc pe Seplecan. Pe fata si asumat. Ca o boare, titlul a disparut si s-a preschimbat intr-un titlu mai cuminte. O fi primit Alin Tise un telefon de la consilierii sai ca nu da bine la partid sa-si atace fatis colegul? O fi primit jurnalistii un telefon de la senator sa schimbe mintenas titlul? Totul e posibil, dar sigur e ca titlul s-a schimbat. L-am sunat si noi pe Mihai Seplecan sa-l intrebam cum comenteaza articolul cu titlul schimbat, dar in loc de comentarii, mustacind cu calm, Seplecan a ales sa ne dea in exclusivitate o declaratie. De fapt s-a dezlantuit in exclusivitate petru Ziar de Cluj cu o declaratie ce va face cu siguranta istorie in PNL Cluj.

“Ma mir si stau sa ma gandesc cum unii politicieni clujeni ajung sa aiba sapte case? Exista in special unul din Aghires, nu dau nume, vorbesc in general. Unul care si-a marit averea in 10 ani de peste 100 de ori. Era un parlit cand a intrat in politica si la nici 10 ani, ce sa vezi, face blocuri turn in mijlocul Clujului. Ma mir cum isi pot permite unii politicieni clujeni sa se afiseze la volanul unor masini precum Porsche Cayenne, cum isi pot permite sa ridice un bloc, cum isi pot permite concedii in strainatate, foarte multe concedii prin strainatate, doar din activitatea de politician?

Ma mir cum politicienii de genul celui din Aghires, si sa nu se inteleaga ca ii desconsider pe cei din Aghires sau pe politicienii de acolo, dar ma intreb si eu cum este posibil ca un politician din Aghires isi permite sa isi bage fratii sa ocupe functii in institutii ale statului, nepoti in CA-uri si directori de regii? Cum isi permit anumiti politicieni din Aghires sa faca presiuni la Urbanism pentru eliberarea unor autorizatii de constructie in regim de urgenta, cand cetatenii normali, dezvoltatori cu experienta, asteapta peste un an si jumatate pentru finalizarea unor autorizatii. Ma intreb cum de mai e in libertate genul asta de politician care il ameninta pe diriguitorul orasului ca ii arata el lui daca nu semneaza autorizatia. Ma intreb cati cetateni ai judetului primesc de la Primarie concesiuni in rate pe terenuri ultracentrale?

Cati politicieni au avut frati angajati in firme de salubritate locale si cati au fost sustinuti cu bani de Veres ca sa devina ceea ce sunt? Nu-mi cere sa dau nume, astazi ma simt in stare doar sa generalizez, am si eu dilemele mele si de aceea vreau sa va intreb cati politicieni au avut ocazia sa fie prefecti ai judetului Cluj si sa saboteze si sa blocheze proiecte legate de centrul de deseuri si de mediu? Ma intreb cati prefecti ai judetului Cluj au suspendat Hotarari ale Consiliului Judetean prin care s-a primit teren de catre firme pentru a se depozita deseurile? Care sunt politicenii carora le-au fost construite case din banii firmelor de salubritate? Cati politicieni au case de vacanta vecine cu cele ale patronilor firmelor de salubritate?

Cati politicieni reusesc sa-si asfalteze un drum pana la un hotel privat cu trei zile inainte de nunta fratelui? Cati politicieni platesc unei firme milioane de euro pentru CMID, iar firma intra in insolventa si ei scapa nevatamati? Cati politicieni au declarat la UE, pe propria raspundere, ca anumite terenuri sunt libere de sarcini si au primit bani europeni, iar acele terenuri sunt de fapt in litigii?

Cati politicieni au neveste notari care castiga pe banda rulanta contracte cu dedicatie de la o anumita banca de stat? De ce in momentul in care s-au facut exproprierile la aeroport doar un anumit notar clujean a facut hartiile notariale?

Cati presedinti de Consiliu Judetean au avut norocul sa aiba o ruda prim-ministru si sa muste mana care i-a facut oameni, ei fiind niste neica nimeni din Aghires? Cati politicieni au reusit in 2-3 ani de zile sa se certe cu toti colegii de partid?

Daca pe cineva mai intereseaza ceva, mai am inca multe de spus. Dar vreau sa luati exact sub nota unei discutii generale, sunt dileme pe care le am de tare multa vreme si ma bucur ca am putut sa vi le impartasesc”, a spus Mihai Seplecan.

 

Comentarii

Mihai

21.08.2015 22:49

Acesta , mihaitza nu poate spune asa ceva , nu are inteligenta necesară.  

S. Adrian

21.08.2015 23:28

Dle Mihai, va felicit. Daca candidati o sa votez cu dvs.Dar v-ati pus intrebarea cum si de ce institutiile statului platite din banii nostri adunati din impozite, si care sunt platiti ca sa apere legea si dreptatea, nu le numesc,  vorbesc si eu ca dvs, asa, in general, cum si de ce aceste institutii de ani de zile, se fac ca n-aude n-avede. Cum se face ca dvs v-ati pus aceasta intrebare, iar ele nu și-au pus-o de loc?

Kharma

21.08.2015 23:55

Alin Tise Paunel, autoritatile dorm in continuare, legate strans la ochi sa nu intre lumina...eu insa, nu pot s adorm. Vin la tine n vizita, sa te iubesc de toti peretii!  Asa sa va ajuta D zeu, pe cat de cinstiti ati fost si sunteti! Pe voi, toti sus-pusii! AMIN

Florin

22.08.2015 14:51

Pai daca stiti aceste lucruri de ce nu sesizati organele specializate? Sau tainuiti?...numa zic!

nascut clujean

22.08.2015 15:34

no, mera dilema avem noi, clujenii:1. Care politician ne fura mai mult?2. Care politician ne minte mai mult?3. Pe care sa-l alegem? Pe cel care minte mai mult sau pe cel care fura mai mult?4. Cum am ajuns sa avem de ales intre astia doi, hotul si mincinosul, noi, clujenii, buricul pamantului si centrul universului? Sarac oras, ce-ai fost si ce-ai ajuns....

Clujean

22.08.2015 16:23

Va e frica,la amândoi de tise, asta este motivul pentru care -atacanți, Doua nulității!

Adauga comentariu