EXCLUSIV! Marcel Bontidean, seful Politiei Locale, dat disparut! Avem dovada cu posibila autoare a sechestrarii!

Putini stiu ca domnul Marcel Bontidean, seful Politiei Locale Cluj, a slabit mult in ultimii ani si acum e un tip slim fit si sexy. Desi e binefacatorul a sute de pile politice pe care le-a angajat in Politia Locala sa se lege de babele care vand petrinjai si de calutul Rocky din Parc, Bontidean mai are si accidente de munca.

Recent, saracul Bontidean a intrat pe usa politiei locale ca sa rezolve cateva lucruri de sef cand, in fata sa, a aparut o colega mai nervoasa, nervoasa ca a ratat ultimul stagiu la Solitaire. Politista locala, cu mintea orbita de furie, putin infometata de la calculele mintale pe care le impune Tetris, nu a mai stat pe ganduri si hap! l-a inghitit pe coridor pe Bontidean, dupa care a iesit la patrulare.

Asa cum se vede si in poza de mai jos, unde Bontidean era deja mancat de doamna. 

Vreo 3 ore nimeni nu a stiut unde e Bontidean: o fi in birou la Boc sa il pupe in cur, o fi la ceva chermeza. 

Femeia de serviciu de la Politia Locala a avut flerul de investigatoare si le-a zis colegilor sa se uite pe camerele video. Unde a si fost depistat incidentul, iar Bontidean a fost salvat ca in povestile cu Scufitzul Rosu.

 

PS: Ziar de Cluj a pornit recent o campanie de vizibilizare a minunatilor nostri politisti locali, mai ales a celor care practica sumo sau aruncarea cu saorma. Politia Locala Cluj a ajuns o buda administrativa in care sunt angajati toti sfertodoctii si pilele politice. Ba, nu avem ce face cu asta, oricum va pisati pe banul public, dar macar sa fie la standard din punct de vedere fizic. 

 

Adauga comentariu