EXCLUSIV: LUCAN il suna pe milionarul Vali Ţăruş, de la farmaciile Remedia: "Băga-mi-aș p... în dreptatea ăstora ! Ascultă, tu nu-l cunoști pe un domn VOICULESCU ? Care întâmplător acu-i ministru sănătății. Sau pe unchiu-su?"

Valentin-Norbert Ţăruş, cetatean austriac de origine romana, nascut la data de 20.03.1952, domiciliat in Viena, este milionar si un lider aproximativ mare in industria pharma. In orice caz, unul care stie semnficatiile expresiei frantuzesti "graisser la patte" (a unge laba). Despre el si conexiunile comerciale de tip SpagaFlue cu Lucan in curand.

Om cu experienta in bransa medicamentelor, Ţăruş este sunat de Lucan cam pe la mijocul lui septembrie 2016. Lucan e febril, dar nu ia paracetamol, ia trafic de influenta, il cauta cu disperare. In speta, il intereseaza daca milionarul il stie pe Nic Voiculescu, unchiul lui Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii in guvernarea Ciolos, care pornise un jihad important impotriva lui Lucan calcandu-l cu Corpul de Control de l-a luat dracu' (exprimarea ii apartine lui Lucan).

Misu Lucan nu era chiar un bou sa il sune pe milionarul tarus de la Farmaciile Remedia pentru a se interesa de Vlad Voiculescu. In acele momente, tabloidul CanCan desfasura o interesanta campanie de dezvaluiri despre Nic Voiculescu, unchiul lui Vlad, ministrul Sanatatii, fost presedinte al companiei farmaceutice de top Novartis, devenit lobist (termenul american) sau traficant de influenta (pe romaneste), si care facea milioane de euro din "consultanta" spaguind presa nationala cu reclame la medicamente pentru a o vindeca de investigatii si facand "lobby" pentru smenurile firmelor de medicamente din Romania.

Ca Vlad Voiculescu are sau nu legatura cu afacerile unchiului sau... e alta discutie. Pana una alta, nici unchiul, nici nepotul, nu au dosare penale.

Sa vedem ce vroia Lucan de la milionar... Remarcati insa IN PRIMUL RAND cat era de suparat Lucan ca Legea exista, ca procurorii DIICOT incearca sa afle lucruri... Lucan facea pe suparatul...

 

Vali Ţăruş: De la ciorba de pește și de miel...

LUCAN: Da ? Miroși și tu. Da.

Vali Ţăruş: De la JURILOVCA te salută.

LUCAN: Miroși și tu. De la JURILOVCA, futu-i steaua mă-sii  bă !  Unde-i dreptatea pe lumea asta măi  VALI ?

Vali Ţăruş:  (n.l.-râde)

LUCAN: Băga-mi-aș pula în dreptatea ăstora ! Ascultă, tu nu-l cunoști pe un domn VOICULESCU ? Care întâmplător acu-i ministru sănătății. Sau pe unchiu-su ?

Vali Ţăruş:  (n.l.-neinteligibil), nu.

LUCAN: Pe unchiu-su.

Vali Ţăruş: Da pe unchiu-su cred, unchiu-su l-am cunoscut, da.

LUCAN: Da. L-ai cunoscut bine sau mai puțin bine ?

Vali Ţăruş: L-am cunoscut bine. Da.

LUCAN: Da.  Poate...nu discutăm un pic ?

Vali Ţăruş: Poftim ?

LUCAN: De la JURILOVCA nu-ți faci drum până la mine ?

Vali Ţăruş:  (n.l.-râde). Tre’ să ajung la CLUJ, da.

LUCAN: Păi da. Tocmai. Am știut.

Vali Ţăruş: Ok.

LUCAN: Hai ! Hai că vreau să mai vorbesc cu tine, bine ? 

Vali Ţăruş: Bine,  MIHAI. Bine.

LUCAN: Te pup ! Pa !

Vali Ţăruş: Te salut ! Pa !

 

Contactat telefonic de Ziar de Cluj, milionarul Vali Tarus a spus ca "nu crede" ca s-a intalnit cu Lucan dupa convorbire si ca nu a fost audiat inca la DIICOT.

Comentarii

Gigi Fresparu

28.12.2017 22:01

Mdeah,...nu a cotizat suficient. E nevoie de parale, acum, acum si nu maine-poimaine.Ce mi-e ca-i Lucan sau Lascar sau mai stiu-eu-care...Toti sunt plamaditi din aceeasi materie jegoasa a dragului de bani si putere si dispret fata de pacient.Ai bani,...mai vedem. N-ai bani sau nu ne dai,...Du-te dracu'.Nu le pasa. Te opereaza azi, peste 2 zile te externeaza. Nu au nicio treaba, nu le pasa decat sa primeasca. Mult. Si mai mult. Mult mai mult. Infinit mai mult. Spitalul e ca o banda. Unul vine, altul pleaca. In schimb banii,...bani raman la ei.Sifoneaza banii spitalelor in propriul interes, trimit pacientii sa cumpere si medicamente si dispozitive medicale de la ''furnizorii lor''. Apoi ii vezi cum dau turul farmaciilor sa-si ia procentul. Niste jeguri ordinare. Asta sunt.Intra in orice UPU al oricarui spital din Romania sa vezi mizerie crunta. Urca pe orice sectie sa vezi cum femeile de serviciu se fac ca spala pardoselile cu un mop fleoscait si jegos si pe coridoare si in saloane. Daca nu dai minim 10 lei dormi si o luna in acelasi asternut, nu-i pasa nimanui.In spital toti medicii sunt ''profesori'', indiferent ca unii sunt doar stagiari. Le place sa se simta importanti, vor si ei acolo, in varf, acolo unde sa se simta dumnezei, sa primeasca si ei bani, multi, si mai multi, mult mai multi, infinit de multi. Pe pacienti,...Da-i dracu' Sunt buni cat cotizeaza. Cat cotizeaza, ii tinem in spital. Daca  nu,...NU.  

Adauga comentariu