EXCLUSIV: Lucan ii spune amantei: "Se pare ca activitatea noastra intereseaza diicot. nasol._te iub mie dor de tine”. Cine e MARTINEL? O fi doamna Lucan? Hmmm, nu credem :)

Aceasta este o poza cu domnul Lucan, luceafarul chirurgiei mondiale, Profesor, Tata, Mason, Crestin Ortodox Practicant, Mentorat de Bartolomeu Anania, un exemplu pentru noi. In aceeasi poza, e doamna Maria Lucan, femeie distinsa, ortodoxa ferventa si membru solid al Asociatiei femeilor ortodoxe din Cluj.

Aici, la un spectacol...

Jurnalistic vorbind, amantlacurile nimanui nu sunt subiecte de interes. Poate pentru tabloide. Cand insa relatiile extraconjugale capata referinta pentru anchete penale, capatam si noi legitimitate profesionala sa le amintim.

In referatul de propunere pentru arestarea preventiva a lui Lucan, procurorii DIICOT mentioneaza numele de MARTINEL. Daca o fac, e pentru ca Lucan ii dezvaluia lui Martinel, despre care acum putem sa va spunem ca e o doamna, detalii concrete despre ancheta DIICOT, toate "asezonate" cu cuvinte emotionante si expresii precum "Te iub, mie dor de tine", ceea ce indica o apropiere intre Lucan si Martinel de ordin nebiblic, neortodox.

Initial, ne-am intrebat daca Martinel este doamna Maria Lucan, asa cum era normal.

Dar nu e vorba despre doamna Maria Lucan, care e o doamna frumoasa si distinsa, dupa cum lesne puteti observa. Probabil este vorba de o urata cu parul rosu, o adulterina cu care s-a corupt Misu Lucan de mai multe ori.

Pe la mijlocul lunii septembrie 2016, cand toamna isi alunga frunzele ruginii melancolic catre iarna, Misu ii scrie lui Martinel sau... Martinelei un SMS:

„ iartama ca putut com.m  am  intors la cj.pt ca a venit din nou o comisie de minister. Se pare ca activitatea noastra intereseaza diicot,tel.par ca au urechi .nasol._te iub mie dor de tine

 

Dorul mistuitor il face pe Misu sa dea si un telefon Martinelei in care i-a spus cele mai negre ganduri, cele mai intunecate patanii. Martinel e o iubita adevarata, netematoare. Auzind de la Misu ca telefoanele au fost ascultate, Martinel isi asuma in convorbire relatia de iubire, ca o eroina a Zeului Amor.

 

LUCAN: Doamne ce să fac ? Ce căcat de concediu și de săptămână am avut. Deci m-am intors de alaltăieri. Ăă... cum am plecat...

MARTINEL: Așa.

LUCAN: A venit în institut o comisie de control de la ministerul sănătății. 

MARTINEL: Așa.

LUCAN: Aceeași, de fapt.

MARTINEL: Așa.

LUCAN: Care a... ăă... a început să-i fută pe aștia pe aicea, să-i zăpăcească. Îmi trimiteau telefoane disperate, îmi cere cutare, îmi cere cutare, îmi cere cuta... Foarte porniți, foarte răi. Și cum ți-am scris și în sms acolo cu conexiuni, cu zvonuri, trimiși. Da în orice caz au venit practic trei echipe de control.  Una de la casă.

MARTINEL: Extraordinar. 

LUCAN: De la BUCUREȘTI. Una de la Direcția de Sănătate și una de la BUCUREȘTI de la minister cu niște indivizi puși pe fapte mari.  Deci controlul l-am avut...

MARTINEL: Da cum... da ce.... controlul pe ce era totuși ? 

LUCAN: Același control.

MARTINEL: Pe ce anume  ?

LUCAN: Pă... cică pe reclamații. Da' de fapt am aflat că e un....un domn procuror la... la DIICOT care vrea să promoveze și da... În meseria asta nu se promovează decât dacă cotonogești pe careva.

MARTINEL: Pe cineva important, da. Aham.

LUCAN: Da. Pe cineva important.

MARTINEL: Da, da.

LUCAN: Și descoperi o rețea de trafic de... persoane, de arme.

MARTINEL: Important, da. Da.

LUCAN: De nu știu ce. Important, știi ?

MARTINEL: Da. Da. Da.

LUCAN: Mda. Și atuncea ca să descoperi faci două lucruri, pui telefoanele sub ascultare, motivând cu un act care n-are importanță și ăă... aștepți să vezi ce pică.   

MARTINEL: Da.

LUCAN: Da. Asta e.

MARTINEL: În afară de relația noastră a mai picat ceva la mâna lor ?  (râde)

LUCAN: (râde)

MARTINEL: Zic și eu.

LUCAN: Mda. (râde)

MARTINEL: Nu. Adică în sensul că...

LUCAN: Deci relația rămâne, dar telefoane trebuiesc schimbate, înțelegi ?

MARTINEL: Da. Da. Da. Da. Clar. 

LUCAN: Bine. Bine atuncea.  Ăă...eu dau telefon și ne întâlnim după-masă, bine ?

MARTINEL: Bine. Pa !

LUCAN: Bine. Să trăiți!

Comentarii

Angelica

27.12.2017 12:31

Eu inteleg ca omul asta, Lucan, este (conform dezvaluirilor dumneavoastra) un personaj sinistru. Si daca e asa, ma bucur ca l-ati "descoperit". Treaba cu amantlacul nu-mi place insa, iar felul in care ati zugravit-o...nici atat. Adica sotia cea frumoasa si buna, amanta cea urata si rea...in sfarsit....ca jurnalist probabil ca stiti ca lucrurile nu sunt albe sau negre si exista nuante. Din respect pentru familia medicului ( familie care probabil ca n-are nicio vina) eu nu as fi pus pe tapet conversatiile cu veverita roscata. Este umilitor pentru familie si e doar imoral sa ai amanta, nu si ilegal. Iar Lucan nu a fost votat papa , a fost doar un bandit de medic, deci este irelevant gradul lui de moralitate. Concentrati-va pe golaniile facute din banul public, aveti destula munitie sa scrieti despre asta. De altfel, jos palaria pentru investigatii.

Norbert

28.12.2017 09:37

Veveriţa sigur era cu el doar pentru ochii lui frumoşi.Şi soţia frumoasă şi bună sigur trăia în sărăcie cruntă şi ea.

Adauga comentariu