Exclusiv: IMPERIUL GADOLA - cel mai nonconformist milionar al Clujului este peste tot: imobiliare, arta, fotbal, evenimente de calibru

Comentarii

horia

14.12.2015 23:38

Dacă tatăl este ca și fiul sau invers, jos pălăria în fata lor.

Aurel JIANU

15.12.2015 10:15

Un om cu un caracter deosebit, generos, corect, gata oricand sa te asculte si sa te ajute, un profesionist desavarsit, deschis la nou si dornic sa acumuleze cat mai multe cunostinte, vesel, bonom, serios, energic, hotarat, curajos, cinstit, om de afaceri respectabil, familist deosebit, prieten bun, acesta este Stefan GADOLA. 

Marin

15.12.2015 10:29

"Baietii astia destepti" la propriu si la figurat.De ce la propriu, pt ca erau genul de baieti destepti de care vorbea Basescu, care cumparau energie si o livrau la firme folosindu-se de reteaua electrica a Transelectrica si Electrica. Cu investitii minime de echipament obtineau profituri uriase cu 3-4 oameni angajati la acel compartiment.Baieti destepti la figurat din cauza ca isi exploateaza angajatii, dau salarii minime pe economie la ingineri tineri. Ore suplimentare platite ciu ciu. Iar profitul care il fac de pe urma lor il baga in sponsorizari la fotbal incercand sa para "salvatorii neamului" pt cei care nu stiu cum merge in firma lor Energobit.

limbilimbi

15.12.2015 11:00

limbi in fund iara alexa? vrei sa-ti pice ceva faramituri de pe masa si stai cuminte ca un catel cu limba scoasa? sau crezi ca o sa te ajute cu ceva in campania electorala gadola de il cureti asa. parca un an intreg numa cu untold ai avut treaba si acuma gata, e spalat ca ai descoperit tu ca are el 51%. ca sa nu uitam ca si pe fiu-so l-ai dat la fituica ca era prieten cu ala de la casa de cultura. esti atata de ipocrit ca nimeni nu vrea sa isi asocieze numele cu tine. ma tot mir de fetele alea care tre sa cenzureze comentariile astea cum te pot privi stiind ca nimic din ce nu iti convine nu se publica pe blog. cu siguranta nu cred ca poti sa ai respect pentru o asemenea persoana.

Inginer

15.12.2015 18:21

Tin sa te contrazic,draga Marin! Sunt angajat al firmei Energobit si iti zic din propria experienta ca nu se da in cadrul firmei salariul minim pe economie...mai ales unui inginer...Energobitul este printre rarele firme din tara care a avut grija si de angajatii sai in ascensiunea sa...astfel, angajatii fiind motivati,au pus umarul din plin la ascensiune...

Boitor Mircea

15.12.2015 19:06

Text cu ambiguitate contradictorie de pareri aferente personajului ecografiat, plastica argheziana a cuvantului. Un eseu jurnalistic remarcabil.Domnul Gadola, saman al tehnicii, vizionar, un virtuos al bunului simt, unicul Mecena al picturii clujene.Imperiul creat reprezinta consecinta fireasca a seriozitatii, profesionalismului si corectitudinii in afaceri.Familist convins a transmis valoare copiilor prin puterea exemplului.Domna Gadola, fiinta angelica cu irizarea cristalului de cuart transparent, serenisima personalitate a carei prezenta insemna un cadou celest  zilei pe care o traiesti.

Dobariu Livia

15.12.2015 20:49

In Cluj exista boieri din mosi - stramosi numai trebuie sa vreti sa-i vedeti, daca va uitati in stinga sa va uitati si in dreapta.

Iancu Lucian

17.12.2015 20:03

Domnul Doctor Stefan Gadola, un lucru care s-a omis pentru Stefan Gadola este si doctor cu doctoratul luat pe vremea raposatului si luat pe bune

EUGEN DRUTA

17.12.2015 20:50
Il felicit pe acest mare OM ,un mare caracter si un om deosebit ! Cei care au facut comentarii negative,cred ca nu-l cunosc . SUCCES IN CONTINUARE !

Adauga comentariu