EXCLUSIV! Gadola Junior a iesit din afacerea UNTOLD! Bogdan Buta este stapanul total al festivalului. Miscarea ridica multe semne de intrebare.

Comentarii

PeSurse

19.07.2017 14:27

Gadola Jr a iesit din toate firmele familiei, nu doar de acolo. Din toate. E o chestiune temporara, stai linistit ca exista toate mecanismele de protectie in toate entitatile, nu face nimeni ce-l taie capul ci totul e foarte bine orchestrat. Deci nu e chiar asa simplu, mai ai mult de sapat, daca e sa gasesti vreodata exact care e situatia. Succes!

Adam

19.07.2017 15:19

Asta arata clar cu DNA Cluj e o institutie corupta. Macar de faceau o ancheta de ochii lumi. Dar stiu ca ar fi iesit mult excrement la suprafata asa ca tac chitic 

Radu F.

20.07.2017 10:57

E irelevant cine e actionar la Untold. Important e ca de la an la an, acest festival atrage tot mai multi participanti. Adica oameni care se distreaza si cheltuie bani la Cluj. Un lucru pozitiv pentru oras.

razvan

23.07.2017 07:58

E important ca vin oameni si cheltuie, dar sa nu se incalce legea...linistea publica par example. Iesim pt coruptie in strada dar, arunci cand unele lucruri aduc beneficii, nu conteaza. Ar putea da drumu la consum legal de droguri, prostitutie legala, etc...sa vezi atunci turisti

Adauga comentariu