EXCLUSIV / Fotbalistul Ciprian Marica a "înscris” la Cluj la nora fostului șef Transgaz! Încornoratul i-a prins în direct la Grand Hotel Italia! Avem VIDEO cu flagrantul!

(Citește și formidabil.ro, blogul care pune o întrebare interesantă despre cazul Marica:

Ciprian Marica, dat în vileag că dă la buci unei milfe! Dar asta naște o întrebare)

 

O să-l ținem minte mereu pe Ciprian Marica drept un fotbalist foarte talentat cu un simț incredibil al porții. Marica a marcat goluri importante pentru fostele echipe de club și pentru Naționala României. Retras din activitate acum câțiva ani, sexi-fotbalistul încă reușește să marcheze.

În august 2019, Ciprian Marica a marcat la Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean. Marcajul i l-a făcut Ciprian Marica Anei într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, reușind să desfacă astfel apărarea adversă, să penetreze prin verticalizare și sa marcheze la nurii Anei, 31 de ani, mămica a doi copii minunați și familistă convinsă, așa cum pozează pe Facebook, în emisiunile de televiziune sau pe Instagram.

Se pare că fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia. Aventura din Grand Hotel Italia a avut însă un final nefericit pentru iubăreți. Soțul încornorat, Florin Muntean Jr a primit un pont de la o persoană binevoitoare și s-a dus ață la camera 509 să verifice informația. A bătut discret la ușă și ce să vezi, a apărut chiar vedeta Ciprian Marica în torsul gol și cu un prosopel înfășurat peste instrumentul cu care marcase.

Vizibil jenat, Marica a încercat să îl scoată pe încornorat de pe coridoarele hotelului, însă soțul ofticat avea chef să își vadă și soția care, în cele din urmă, și-a făcut apariția. Florin Muntean Jr o ceartă pentru că s-a lăsat marcată și reclamă ipocrizia roșcatei, ipocrizie pe care trebuie să recunoaștem că am observat-o și noi.

 

Puteți vedea VIDEO în exclusivitate:

false

 

Ana Muntean, sexi mămică, familistă convinsă, se hahaie pe la emisiunea lui Razvan si Dani:

Revenind la ipocrizie, să vă spunem că Ana Muntean e în continuare cu soțiorul ei drag și scump si fraier, care a iertat-o, dar în continuare suportă greu izolarea și se vede clar că o mănâncă foarte tare poarta.

Recent a apărut în emisiunea de la Antena 1 a lui Răzvan și Dani pozând în super mămică sexi, familistă și iubitoare. Se vede clar compatibilitatea cu Ciprian Marica a Anei Muntean dacă e să ne uităm și la postările lor făcute pe vremea COVID.

Și ea, și Marica, fac sport acasă și au grijă să arate pulimii acest lucru.

Și ea și Marica își pun poze motivaționale cu ei înșiși debitand diverse vorbe de duh foarte nimerite pentru situația dată. 

 

Într-un dintre postări  Ciprian Marica spune cu mare dreptate că important este să și termini. Probabil pe fața nevestei altuia.

 

Ana Muntean în ziua partidei:


Frumoasa mea soție, te iubesc!, ii spunea incornoratul.

Ana, proaspat "marcata"

Comentarii

kon

29.04.2020 19:28

sa mai inscrie si fotbalistii de la nationala,zic..

georgian

29.04.2020 20:36

Da, Ninele, "de cea mai joasa speta" si tot ai luat-o de nevasta! Nu-i plangeti foarte mult de mila ca stia de la inceput ce fel de nevasta isi ia. Te-a pus Satana sa filmezi Ninele, cum le explici tu copiilor cand vor creste si vor gasi pe net filmulet cu "mami" iesind din camera de hotel intr-un fel de "walk of shame". Chiar imi pare rau de copiii aia, dintr-un tata bleg si o mama panarama nu stiu ce viitor o sa aiba... Bai dar in ce hal arata Marica, pare ca n-a mai fost nici macar intamplator pe la sala de cand s-a lasat de fotbal.

Mihai

29.04.2020 22:03

Nu cred ca banuia ce curva de cea mai joasa speta cu mutra de sters pe jos si a luat... Dar a aflat ulterior... Cu ce tupeu iese din camera fara nici un fel de remuscare, doar nu e prima data In locul lui nu m as fi obosit sa mai filmez i as fi dat un sut si as fi trimis o direct la cersit... Bineinteles fara sa mai aibe vreun contact cu copiii asa o mama denaturata, tarfa nenorocita 

Ciocanitorul

29.04.2020 22:45

O vorba veche din batrani zice ca pe curva niciodata n-o s-o imbeti cu apa rece.
Alta vorba mai zice ca femeia tre' sa fie doamna in bucatarie, curva in societate si gospodina in pat. Ca si Ana....

Cristi

30.04.2020 01:11

Eu sunt curios daca o nimerit gaura. Ca la fotbal nici cum nu nimerea poarta:))))))))

Adauga comentariu