EXCLUSIV Fostul sef de la RUTIERA Cluj, proaspat numit adjunctul IPJ Salaj

Comisarul sef Marius Anton Stupar a fost imputernicit pentru a prelua atributiile functiei de adjunct al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Mandatul acestuia va fi pentru 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, in cazul in care nu se obtine functia prin concurs. Marius Anton Stuparu a fost seful Politiei Rutiere Cluj, iar la Salaj a plecat de pe functia de sef al Biroului Autostrazi Cluj. 

"Confirmam ca de astazi, la IPJ Salaj, domnul comisar Marius Anton Stupar a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile pentru functia de adjunct al IPJ Salaj. Imputernicirea este valabila pentru o perioada de maxim sase luni", confirma purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Sorina Cristea.

Marius Anton Stupar are 47 de ani si a inceput activitatea in Ministerul Afacerilor Interne in anul 1995, ca subofiter, iar in anul 2002 a intrat in corpul ofiterilor. A condus Politia Rutiera Cluj timp de un an, din 2012 pana in 2013, iar de atunci s-a aflat la conducerea Biroului Autostrazi din cadrul Brigazii de Autostrazi a Inspectoratului General al Politiei Romane. 

 

Colegii de la Ziarul de Salaj sustin ca functia de adjunct al IPJ Salaj a fost curtata de multe persoane,după plecarea inspectorului Iosif Ghiurca. Rand pe rând au venit la conducere si au plecat diferiti politisti din judet de la actualul inspector sef Gabriel Terhes, pana la ginerele primarului Ionel Ciunt - Calin Rolnic, care a ocupat funcția de adjunct. 

Practica se mentine si la Cluj, unde a ajuns adjunct al judetului un politist venit de la Satu Mare, Aron Catalin Lungu, fiul primarului din Panticeu. 

Adauga comentariu