EXCLUSIV FOSTA șefă a DNA Cluj s-a pensionat de pe funcția de judecător la Curtea de Apel Cluj

Controversatul magistrat clujean, Elena Botezan, s-a pensionat din funcția de judecător la Curtea de Apel Cluj. Elena Botezan s-a remarcat în justiția clujeană din funcția de șef a Direcției Naționale Anticorupție Cluj, perioadă în care serviciul teritorial respectiv a avut cele mai multe trimiteri în judecată, fiind vizați politicieni și afaceriști extrem de cunoscuți. 

Elena Botezan a activat ca procuror aproape 15 ani, iar ultimii șapte i-a petrecut în completele penale din Curtea de Apel Cluj. 

În cursul zilei de astăzi, Elena Botezan și-a luat rămas bun de la colegii din completele penale, grefieri și o parte dintre avocații specialiști în penal. Sursele spun că la întâlnire a participat și fratele acesteia, avocatul Șomlea, care a ținut să o felicite pentru cariera impecabilă. 

„A fost ceva lume, o judecătoare a pus la cale momentul. Era Neamțu, Rîșniță, Iordăchescu, avocați care au vrut să își arate aprecierea față de activitatea ei profesională. Elena Botezan s-a emoționat și i-au dat lacrimile. Când a fost întrebată ce vrea să facă după pensie a spus că nu s-a gândit decât la faptul că în sfârșit o să simtă libertatea”, declară sursele Ziar de Cluj. 

Adauga comentariu