EXCLUSIV: Florian Bodog, fost ministru: "M-am simtit presat de Ioan Rus care l-a sunat pe premier nemultumit ca vreau sa fac schimbari la Institutul Oncologic!", adica fieful prietenului lui Rus, rectorul UMF Alexandru Irimie

Ioan Rus, greul de la Cluj care isi datoreaza adevaratele realizari din CV-ul politic doar sprijinului primit de la PSD a ajuns sa demoleze prin declaratii partidul, acum ca Liviu Dragnea i-a dat reject si i-a aratat ca nu ii mai pasa de amenintarile si presiunile sale. Rus s-a mutat cu gargara si sforariile in Pro Romania, unde il sustine pe Victor Ponta nu se stie pentru ce functie.

Intr-o declaratie facuta acum cateva zile, Rus a spus ca PSD se indreapta spre dezastru, ca ameninta sa devina un partid de duzina, lucru care l-a infuriat in mod surprinzator pe un pesedist pe care il credeam trecut in liniile din spate ale luptei PSD cu cei care vor sa dezintegreze partidul din interior sau exterior: Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii.

 

Iata ce a scris Bodog pe contul sau de Facebook:

 

"Am citit cu profund dezgust declarația de ieri a așa-zisului "lider" al grupului de tristă amintire "de la Cluj". 

Aș vrea să spun două lucruri legat de acest subiect: când ai fost ministru în mai multe guverne, iar românii își aduc aminte de tine strict pentru declarațiile jignitoare și nu pentru activitatea și realizările tale, mai bine taci și nu pomenești nimic de mediocritate și eșec. Cu siguranță, față de toți cei mediocri, acest "lider" strălucește de undeva de sus, de unde voturile nu se câștigă ci se cumpără sau se distribuie probabil, pe unitate...

Pe de altă parte, îmi aduc aminte de intervențiile acestui grup de interese pe lângă primul ministru Tudose pentru a nu face anumite schimbări la spitalele din Cluj Napoca. Iar când ministrul sănătății a îndrăznit să-l refuze pe marele "lider", imediat a fost catalogat de acesta drept "cel mai slab ministru". Stau și mă întreb, oare ce a determinat acum acest nou atac mârșav la adresa foștilor săi colegi de partid din PSD? O fi fost iarăși refuzat de cineva? 

Este revoltător că astfel de oameni - care și-au construit carierele politice nu pe valori și repere morale, ci strict pe ”combinații” transpartinice și interese mercantile - mai au tupeu să vorbească despre alții și încearcă să racoleze trădători de partid pentru a răsturna un guvern perfect legitim și cu rezultate dovedite".

Noua, celor de la Ziar de Cluj, ne-a atras in mod particular atentia aceasta postare, caci suntem singurul ziar care a scris la acel moment despre miscarile tectonice din Institutul Oncologic, vezi AICI, institut care este considerat creatia rectorului UMF, Alexandru Irimie, amicul de o viata al lui Ioan Rus.

Iata ce scriam la acea vreme, mai precis in octombrie 2017:

Si ca sa ne satsifacem curiozitatea l-am sunat pe domnul Bodog si l-am intrebat pe sleau daca s-a simtit presat ca ministru al Sanatatii de interventiile lui Ioan Rus. Iata declaratia sa:

 

"A fost o discutie la un moment dat in care prim-ministrul de atunci, Mihai Tudose, mi-a spus: Bai, ce se intampla, vezi ca m-au sunat aia de la Cluj, sunt toti pe candelabru de nervi ca tu faci schimbari la ei in spitale. I-am spus ca imi asum, ca stiu care sunt problemele la Cluj si ca vreau sa fac acele schimbari.

Am considerat toate astea ca o presiune care se pune pe mine ca ministru din partea grupului de la Cluj, din partea lui Ioan Rus. Cum nu am picat pe spate la presiunile lor si am efectuat acele schimbari ale unor membri din Consiliul de Administratie al Institutului Oncologic,

Ioan Rus s-a suparat si a iesit a doua zi cu declaratii in presa sustinand ca sunt cel mai prost ministru al Sanatatii din istoria Romaniei. Vorbea si vorbeste un om care nu a castigat niciodata pe vot vreo demnitate, ci numai pe relatii, vorbeste Ioan Rus care ca ministru a facut numai gargara", spune cu naduf Florian Bodog care, recent, a fost numit vicelider al grupului din Senat al PSD.

Adauga comentariu