EXCLUSIV! Emil Boc, acuzat de uzurpare de calitati oficiale. A semnat “ca primarul” autorizatii de constructie pe vremea cand era premier. Iar asta nu e totul!

Comentarii

gogu

19.05.2015 21:47

nu e semnatura lu' Pokemon. E "bussinesul" unui fost arhitect sef si a "femeii" lui boc din primarie. Sunt din lotul vechi... ati uitat de AC semnate pe vremea lui Aprostu de Adrian Iancu? De cele "trase" la copiatoru color? de cele cu acelasi numar de ordine? Ce sa mai spun de stampila cu semnatura lu Boc care statea la aceeasi "femeie"...

Gelsomina

19.05.2015 21:59

Semnatura e a Stefaniei Ferencz !

grig

20.05.2015 07:14

Cu ceva timp in urma se batea cu pumnul in piept ca e copil cinstit si corect si iata cum incet incet incep sa iasa la iveala matrapazlacurile lui nenea Boc.Urmeaza plimbarile pe la DNA ?

Eva

20.05.2015 07:49

Nu pot sa cred ca a semnat in necunostiinta de cauza. Nu e atat de "naiv"sa nu stie ca dupa demisie nu mai are drept de semnatura? Offfffffff,d-le Boc! de ce ne dezamagiti asa? Eram cea mai mare aparatoare a dvs. la atacurile care vi se aduceau? Dar in fata evidentei.....mai pot sa va apar? De ce ne dezamagiti asa?  

Misu

20.05.2015 08:47

Semnatura lui Boc de pe autorizatii este una electronica (un jpg). Problema e ca toti ceilalti care semneaza in original, au pus aceasta stampila....desi nu aveau voie sa elibereze autorizatii pana la numirea primarului interimar....deci rahatul e la serviciul autorizari....

X

20.05.2015 09:27

Firmele care au executat abuziv lucrarile imobiliare ar trebui trase la raspundere in frunte cu Boc care a aprobat proiectele si nu le-a mai verificat dupa aceea. Noi stam intr-un "bloc" in care garajele au fost transformate in apartamente. E inadmisibil sa iti bati joc asa de cetateni. In zona in care RdCons a construit in prostie, din cauza lui Boc, locurile de parcare lipsesc cu desavarsire. Buie Moc!!!!!

Sebi

20.05.2015 09:42

Oare de cate dovezi mai avem nevoie ca acest pitic sa fie chemat de procurorii anti-coruptie la audieri? Oare cine il apara atat de puternic pe acest spiridus de nu este anchetat... Domnilor procurori, vrem sa va aducem la cunostinta faptul ca noi ca si cetateni ne-am saturat de faptele nepedepsite ale acestui piticot care continua sa isi bata joc de noi. Avem o singura rugaminte la voi, luati atitudine si scapatine de acest mascarici!

Ciprian

20.05.2015 11:38

N-a semnat el personal nimica, stampila lui lasata la oamenii de incredere a facut minuni, nu numai in perioada aia, dar si anterior cat cocheta saptamanal cu Bucurestiul, neavand timp de problemele urbei in care a fost ales.

miron

20.05.2015 11:43

Urmariti pe cei care s-au indestulat rapid in acea perioada ca aflati si cine a incasat malaiul. Poate stie ceva secretara lui Boc,Apostu, Moisin si iar Boc! Ca si ea are un credit urias de platit! Aia care umbla prin birouri cu minciunele ca domnu' primat a zis....iar daca verificai nu zisese nimic!

M.G.

20.05.2015 12:03

Oare piticul nu merge un pic la racoare sa scapam de el? Sa vina cineva competent la conducere si sa aduca Clujul pe linia de plutire?

Daniel

20.05.2015 12:04

Problema e veche... Cititi...

http://m.cotidianul.ro/article.php?id=184187

Cetatean al Clujului

20.05.2015 12:50
Dl Liviu Alexa sa inteleg ca ati inceput campania electorala si de acum inainte va apararea cate un articol despre activitatea primariei sau .... sunt sponsorizari / articole comandate, noi cetatenii nu suntem chiar asa de creduli sa nu ne dam seama ca de aceste aspecte si de jocul de culise al ziaristilor. Abia astept sa va vad intr-o functie de demnitar si sa aveti in subordine functionari care vor face jocuri in favoarea lor si veti fi d-voastra acuzat sau sa vedeti modul de inregistrare a documentelor intr-o institutie publica. La oricine se poate intampla mai devreme sau mai tarziu din pacate oricat de verticali s-ar tine si unii si alti, deoarece traim intr-un sistem bolnav cu salarii de mizerie. Apropo nu sapa groapa altuia ca sa nu cazi tu in ea atunci cand vei fi demnitar. Avem nevoie de articole positive caci oricum viata este grea, daca ne scufundam in scandaluri nu vom contribui cu nimic pe acesta lume, da bine si vei primi bine.

tot un cetatean

20.05.2015 23:18

si daca primesti rau ce sa oferi?sau daca cei care trebuie sa te ajute te plimba de colo colo ?tot bine?  rusine poate nu stiti in ce oras traiti...sau poate traiti in partea aia a orasului care nu se vede de oamenii simpli  !!  sa raspunda fiecare...pentru abuzurile pe care le facut   e o mascarada oricum tot ce se intampla il arestam ii dam drumu//.....

sisu

21.05.2015 08:46

Bravo domnule Alexa pentru interventia dvs. la Antena 3 in emisiunea Sinteaza Zilei !Ati demascat hotiile preacinstitului Boc Poc care se tinea ca este usa de biserica.Astept cu nerabdare sa inceapa anchetarea tovarasului si rezultatele anchetei.

bill

21.05.2015 08:48

Ce face omul cu mana lui se numeste lucru manual.

Adauga comentariu