EXCLUSIV! Directorul Liceului Teologic Adventist „Maranatha” din Cluj, PASTORUL Antal Orban, a pacatuit PORNO cu o elevă! Era putin casatorit... ATENȚIE! Imagini care va pot afecta emotional!

Comentarii

olga

21.12.2014 20:10

Sunt foarte dezamagita. Am copil la Maranatha, dar sunt. destui profesori in liceu cu mult peste ceea ce putea sa faca Anthal Orban. Tin minte vorba unui elev "o sa i se infunde lui." Cu tot respectul. -Vi s.a infundat-

Dorian

22.12.2014 17:04
Fata era minora la vremea respectiva? Daca da, nu ar trebui dat pe mana politiei, sa se duca intr-o zona in care va vedea cu adevarat frumusetea unei seduceri din partea colegilor de celula ?

Mihai

21.12.2014 21:47

si mai sunt "pastori"- de profesie doctori in Cluj care fac dinastea sau care chiar violeaza fete si femei incercate de viata, care tac apoi sa nu se faca de rusine fiind cuvantul lor impotriva unor "pastori". iar duminica predica de bubuie boxele ;)

Maria

21.12.2014 23:51

Cine, Mihai? Baptist sau protestant, atât vreau sa stiu? :) Ca bănuiesc pe cineva, nu de alta ;)).  

zsolt

21.12.2014 22:21

Sunt un fost elev al acestui liceu... este trist sa aud astfel de lucruri despre liceul in care am studiat !
Chiar vb cu fostii colegi sa mergem pe la liceu...dar mi-au spus ca nu se poate pt ca capelanul le-a interzis sa mai mearga acolo pt ca sunt o infuenta negativa asupra elevilor...

barnabas

21.12.2014 22:22

Trei lucruri vreau să punctez : 1. Principiile și moralitatea unei Biserici sau a unei instituții nu pot fi anulate de imoralitatea unei persoane sau a unui grup de persoane. 2. Căderea lui, nu justifică în niciun fel rămânerea altora într-o poziție contrară princiipiilor promovate de Biserica Adventistă. 3. „Ia seama să nu fi ispitit și tu”.

Gogu

21.12.2014 23:28

In "avanpremiera" acestui articol , pe site-ul Ziar de Cluj scria ieri ca vor urma dezvaluiri incendiare despre directorul unui prestigios liceu din Cluj. Dincolo de faptele relatate care sunt condamnabile si chiar de domeniul penalulului, sunt curios de cand acest liceu din Cluj este unul prestigios si de top? Eu pana acuma stiam ca liceele de top ale Clujului sunt Racovita, Balcescu, Avram Iancu, Sincai, Blaga, Informatica, Cosbuc, Bathori si eventual Ghibu, nu neaparat in ordinea enumerarii. Eu personal de liceul asta , pana acum nu am auzit, dar asta e din vina mea probabil.

Andreea

22.12.2014 19:00

Ce inseamna pentru tine liceu "de top"? Pentru mine, cel putin, inseamna un liceu cu promovabilitate la BAC peste 90% si note peste medie.

latino

21.12.2014 23:34

Ce se bucura scaraoschi!! Are combustibil pentru iad. Asta arde toata iarna. 

Sly

23.12.2014 13:22
Asa eeeeee....sa vezi ce mai trambiteaza...la moarte cu pacatosul...:P

Monsegnorul

21.12.2014 23:46

In astfel de cazuri trebuie sa ne vina in minte imediat doua idei:1. Trebuie sa ne fie milă de orice păcătos, fara a-l scuza;2. Oricine, orice ar face, nu coboară standardul pe care Dumnezeu îl are pentru mine.Este interesant articolul insa mult prea lung si presărat cu prea mult venin și porumbei/guguștiuci/greață :) Mă așteptam la o abordare mai profesionistă însă, asta este, oamenii se dezvoltă în timp.

Mihai

22.12.2014 10:09

De obicei la stiri bomba de genul, pe ziar de cluj gasesti si argumente. Din cauza asta ti se pare lung articolul. Dar nu e si bravo lor pentru stire. Prea ne-am obisnuit cu mizerii gen antena3 unde sa ti se bage totul pe gat gratuit si manipulativ.

zoltybogata

21.12.2014 23:56

1. Acești lupi cu blană de miel, nu se pot numi nici măcar Ciobani.2. Scrie în Biblie că Domnul îi va da pe față și nu rămâne nimic ne descoperit.3. Acum o să fim acuzați că îl judecăm.Așa sunt aproape toți, majoritatea doar joacă teatru în fața omului, scopul lor este să te boteze, doar asta contează pentru ei. Multă sănătate

Sly

23.12.2014 13:24

Adevarat...cine suntem noi sa judecam pe altii...daca a gresit penal...Legea are grija sa fie judecat si sa traga consecintele...Speram ca sa nu mai fie si alti ca el...Doamne ajuta

interesant arti...

22.12.2014 01:04
Pentru mine in meseria de psiholog acest monstru este un cobai si mi.a confirmat un studiu la care lucram. Sub un zambet larg si blituri se ascund multe mizerii. Rusine sa iti fie ca ai corupt.o inca de cand a fost minora.!!!!!!!!!

Dragon

22.12.2014 01:10

Tot vorbim de pastori da nimeni nu se gandeste ca fata ii "frumoasa" ca un porc si i-a trimis poze cu pizda gandind ca poate o sa combine si ea ceva

Albert

22.12.2014 23:12

Exact! trebuie sa ne intrebam in primul rand de ceeee a vrut sa o pastoriceasca?? :))

georgiana

23.12.2014 00:24

bine zici ,,fata asta era ispita dracului..Acum nu-e rusine cum i se vede toata blana nebarberita ..pana-n buric???scarba..si el e vinovant dar si EA ...si nu putem vorbii de viol , ca singura isi deschide poarta BLANEI se vede clar ...Atunci despre ce vorbim?//VIOL???Pe asta cine ar vila-o???

Sly

23.12.2014 13:28

Da frumos spus...insa sa ne mai gndim ca la adolescenta urla hormonii in noi...si cei care deja au trecut de aceasta faza profita acum de slabiciunile  adolescentilor.... Chiar daca tie ti ar trimite o fata poze deocheate ,tu ca adult si ea minora ai continua si ai da curs relatiei ilegale???? Eu cred ca adultul are responsabilitatea sa nu mearga mai departe...

Felicia

26.12.2014 21:30

Ehhh, Dragon ! Faptul ca folosesti asemenea cuvinte chiar esti ''grozav''. ...Oricum , e vorba de nasterea din nou  in cazul pastorului.

Koenigsegg

22.12.2014 01:27

Adventismul nu e religie , e un CAL TROIAN care face afaceri de sute de mii de euro si care acopera totul sub forma unui lucru bun si frumoa . Acolo se peactica spalarea pe creier si manipularea in masa . Nu mai fiti prosti ... Antal e doar un lup moralist si viclean . Nu va mai imbatati cu apa rece cu religii aparute dupa ploaie :)

Mihai

22.12.2014 10:05

Si cu pupatul moastelor cum stam ? Sau esti ala care zicea ca trebuie sa ne votam un presedinte ce se inchina de la stanga la dreapta ?Vedem si rahatul din ograda noastra sau doar ne dam cu parerea ? Casca ochii macar.

CHRIS

22.12.2014 17:22
Am deja dubii in ce priveste echidistanta parerii exprimate. Nu vreau sa combat in vreun fel ci doar sa amendez o exprimare superficială. Ceea ce ai spus se refera la culte nicidecum la religii. Cultele protestante alaturi de bisericile traditionale gen : Ortodoxa, Catolica, etc, fac parte din religia crestina. De asemenea nu am nici un fel de îndoieli ca asemenea oameni sau chiar mai răi exista in mai toate cultele, căci na, nu se poate pădure fara uscături si nici oameni fara un pacatel cât de mic. Pacatul in sine trebuie mustrat si criticat, dar Biblia spune ca pacatosul trebuie iubit asa cum a facut marele Exemplu cand a murit pe cruce. Atenție deci ... cine arunca cu piatra sa si demonstreze ca e o persoană integra prin felul in care admonesteaza pacatul. Aruncarea cu noroi, cu nonșalanță si acid in culte "per ansamblu" arata ca persoana care face asta nu are nici o treaba cu Dumnezeu sau cu caracterul Său.

pando

24.12.2014 16:31

ÎNȚELEPT

D.D.

22.12.2014 18:12

eu cred ca fiecare ar trebui sa stea in banca lui si Domnul sa judece.

NELU

22.12.2014 19:11

Regret prietene, dar trebuie sa constatat ca nu stii nimic despre adventism sau despre Scriptura

pando

24.12.2014 16:28

Ai scris tedențios și agramat pe deasupra,probabil din graba cu care dorești să negi o realitate 1. ADVENTISMUL ESTE O MIȘCARE CARE, DA ESTE O RELIGIE DOAR PENTRU CEI CARE O IAU ÎN SERIOS-RELIGIE-religio-religare-relegare deDumnezeu  2.POATE TE OSTENEȘTI SĂ DOVEDEȘTI AFACERILE AZȘ 3.EU SUNT CONVERTIT DE PESTE 20 DE ANI LA ADVENTISM NU PRIN SPĂLARE DE CREIER SAU MANIPULARE  ȘI SUNT UN OM CARE JUDECĂ LIBER DAR CU ARGUMENTE,CREȘTINEȘTE 3.ESTE JALNICĂ STAREA ACESTUI OM JUDECÎND DUPĂ CEEA CE SPUNE ȘI CE FACE...omul alege singur cu sine de fapt pe cine slujește, aceasta urmând să se descopere mai devreme sau mai tîrziu......4.ADVENTISMUL ESTE RĂSPUNSUL LA NEVOIA OMULUI DE AFI PREGĂTIT PENTRU A STA CURÎND ÎN FAȚA JUDECĂTORULUI DIVIN(Orban ca toți cei devoalați aici pe pământ are o mare șansă în sfirșit să se pocăiască,față de Dumnezeu ,față de biserica care ia dat demnitatea ,față de mulțimea elevilor pentru care a fost cel mai rău exemplu.....față de tînăra A.O. ...există această șansă cît mai are zile de a se pocăi...fără a mai avea vreodată  demnitățile pe care le-a avut)

Vasile

22.12.2014 08:56

Din păcate,acel mediu,Adventist,favorizează nasterea unor asemenea oameni,deoarece,aceștia sunt îngrăditi cu legi si interdictii,pana ajung sa clacheze,la un momentdat.regret cele citite.....

Mihai

22.12.2014 10:01

Vasile draga, ai fi socat daca ti-as spune ca toate religiile au ingradirile si legile astea ? Si ma refer macar la astea de bun simt cu a nu da in cap, a nu fi curva, a nu fi om de nimic, etc.Doar ca la unele religii se merge pe respectarea lor si la altele (vezi bor de exemplu) te iarta popa pentru pretul corect. $$$

Lucretia

22.12.2014 19:23

din pacate, la adventisti sunt cazuri extrem de rare, pe cand la ortodocsi abunda! asa ca, nu religia l-a facut asa, ci tocmai lipsa ei! daca intr-adevar este pedofil inseamna ca era un om bolnav mintal, un om de nimic si fara de Dumnezeu!  haideti sa nu ne mai jignim! nu sunt adventistii asa, nu sunt ortodocsii asa, nu sunt credinciosii(orice religie ar avea) asa, ci, peste tot exista si exceptii! in general, acest comportament arata o boala psihica!

Adauga comentariu