EXCLUSIV! Daniel Metz, CEO NTT Data Romania, este noul proprietar al Balului Operei!

Surpriza de proportii! Balul Operei, unul dintre cele mai frumoase evenimente din istoria Clujului, trece in portofoliul de business al omului de afaceri clujean Daniel Metz, CEO NTT Data Romania. 

Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a publicat in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala din 2017 dovada tranzactiei marcilor "BALUL OPEREI" si "PREMIUL MECENA" din proprietatea lui Matei Miko in cea a lui Daniel Metz.

Dupa ce ani de zile a fost un solid sustinator financiar al evenimentului, prin firmele EBS Romania si NTT Data Romania, iata ca a venit momentul ca Daniel Metz sa se implice decisiv in organizarea celui mai important punct de reper al vietii cultural-artistice a orasului din ultimii 28 de ani.

In ultimii ani, Daniel Metz si-a extins interesele de afaceri. El este proprietarul unei firme care construieste apartamente in Cluj-Napoca, EBS REI. 

Nu se cunosc inca detalii despre editia din 2018, dar avand in vedere si alte evenimente extraordinare organizate de Metz, precum Petrecerea de Craciun a irmei NTT Data Romania, este de presupus ca Balul Operei va primi de acum inainte haine noi si o abordare mai moderna.

Balul Operei este un eveniment unic de impact national, ampla manifestare cultural-artistica polivalenta si gala dedicata valorii, devenit traditie. Pentru implicarea sa in toate palierele societatii, de la IT pana la organizare de evenimente, Daniel Metz merita astazi rubrica Jos Palaria!

 

Comentarii

balamucul operei

07.11.2017 13:13

pai nu a cumparat si toata opera romana de la pocaitul de astefanoaie? Daniel Metz zis si DM la noi in opera e stapanul adevarat al institutiei. asta ne cumpara pe toti si ne impacheteaza

soren

07.11.2017 19:43

A reusit Miko sa il pacaleasca si pe Metz !Tin minte cand un mare om de afaceri din Cluj a fost fortat sa plateasca niste gunoaie culese din Elvetia ca si scule noi, chiar si dupa ce s-a prins ca a fost pacalit...

gigi

13.11.2017 10:40

Inca o victima . La dat tzepe ,  miko (cu m mic ) este artist . Asociatia tzepuitzilor lui miko ar avea multi membri daca nu le-ar fi jena sa recunoasca . Si uite ca numarul lor mai creste !

Adauga comentariu