EXCLUSIV: CLUJANA se pregateste DISCRET de sinucidere! Inca un faliment marca CJ Cluj, dupa falimentul societatii de management a Cluj Arena si al Societatii de Paza si Protectie

Intr-o discretie de care numai pesedistii sunt capabili cand ne fura noaptea ca hotii, sefii liberali de la Consiliul Judetean condus de Alin Tise au dat verde pentru inceperea procedurilor de intrare in insolventa a societatii CLUJANA.

Ieri, am descoperit ca societatea CLUJANA SA a depus la Tribunalul Specializat Cluj o cerere de concordat preventiv, un soi de pre insolventa, intr-o traducere juridica mai neaosa.

Clujana mai are cateva active pretioase de vandut, niste cladiri si un teren-doua, dar si alea sunt in acest moment o miza pentru rechinii politici. Datoriile sunt de peste 12 milioane de lei. Falimentul e inevitabil. Este a treia mare "realizare" a politicienilor clujeni liberali, ca s-or numi ei Uioreanu, Seplecan sau Tise, caci Consiliul Judetean are de-acum 3 falimente pe raboj: incredibilul faliment al societatii Cluj Arena SA, Societatea de paza si protectie si Clujana.

 

I-ati votat pe pedelisti si penelisti, felicitari, culegeti acum alaturi de ei roadele falimentului, mai ales ca sutele de angajati de la Clujana vor ramane fara pita fara sa aiba vreo vina.

In acest context, ne permitem sa va reamintim suita de dume pe care oficialii Consiliului Judetean le-au scos pe gurita in ultimii 10 ani ca sa adoarma simturile opiniei publice:

 

Comentarii

make

17.08.2017 10:05

Ce surpriza ! Pai "Clujana" a fost inchisa cand avea mii de angajati si nu s-a scandalizat nimeni, dar politrucii de la Cluj au trebuit sa faca rost de voturi. Prin redeschiderea frauduloasa a unei sectii din fosta fabrica sub vechea denumire, pesedistii-peremistii lui Gratian Serban, Funar si Ioan Rus au smuls cateva mii de voturi de la fostii angajati, dupa care si-au pus niste manageri unul mai bovin decat altul. Prin tot felul de tertipuri firma asta falimentara a rezistat pana acum prin fentarea fiscului, cu acordul politrucilor care au condus judetul. Dar economic ea nu mai reprezinta nimic, in afara unei gauri enorme facute banului public. Nu are comenzi, nu are personal calificat, nu are piata. Lucrul in lohn e o butaforie, depinzi de cel care-ti da de lucru. Practic "Clujana" n-a iesit cu nimic pe piata sa rupa gura targului, e zero la inovatie si creatie. Cine dracu se mai incalta azi cu incaltamintea aia grea si demodata ? Falimentul e tarziu si gaura imensa financiara va ramane sa o umple contribuabilii clujeni, in nici un caz politrucii de la consiliul judetean Cluj.

razvan

17.08.2017 11:41

Eheeee..dar ce blocuri fie birou fie locuit se pot face...ai mama.

Adi

17.08.2017 18:02

La salariile care sunt in cluj nu vad cum isi poate gasi locul si dezvolta o intreprindere manufacturiera de tip lohn gen clujana , locul ei pentru a fi competitiva cu chinezii este in vaslui .Firme de paza iara sunt prea multe nici o paguba ca falimenteaza una sunt altii ce angajeaza pe 1200 ron paznici , cluj arena zic eu ca e mai ok decat national arena a pesedistilor ce ii simpatizezi degeaba d-nule Alexa .

Delia Rus

18.08.2017 00:22

Insolventa= furt legal poate isi muta Tise sau Buda cabinetul acolo

Adauga comentariu