EXCLUSIV Clipe de groază pentru o femeie cazată la Hotel Victoria. Un străin a intrat peste ea în cameră și a violat-o

O femeie de 49 de ani, recent întoarsă din Spania, trăiește coșmarul vieții sale. Cazată fiind la Hotel Victoria din Cluj-Napoca, femeia s-a trezit imobilizată și violată de către un necunoscut care a intrat peste ea în cameră. 

Incidentul s-a întâmplat în urmă cu două zile, iar agresorul, Betuel Tărău, un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca a fost identificat și reținut în ziua în care a comis fapta. 

Polițiștii de la Investigații Criminale au efectuat percheziții la domiciliul acestuia, găsind hainele pe care tânărul le-a purtat în momentul violului. Magistrații Clujeni l-au arestat preventiv pe tânăr, fiind cercetat pentru viol și violare de domiciliu.

„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august a.c., un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august a.c. de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, arată cei de la IPJ Cluj.  

Adauga comentariu