EXCLUSIV – Ciprian Lucan, fiul lui Mihai Lucan și-a aranjat un post de șef de secție în Bistrița. “Gurile rele” spun că nu moștenește talentul chirurgical al tatălui, ci doar caracterul

Ciprian Lucan, inculpat în dosarul care îl vizează pe tatăl său, celebrul chirurg Mihai Lucan, va ajunge, cel mai probabil, șeful Secției de Urologie din cadrul Spitalului Județean Bistrița. Beizadeaua a băgat deja spaima în medicii și asistentele din spital. Se pare că și-a asigurat postul pe baza unor prietenii pe linie politică. Nu este prima dată când beizadeaua face aranjamente. În iarnă era aproape să ajungă șeful Secției de Urologie din Suceava, dar s-a retras în ultimul moment de la concurs deși concura doar el cu sine însuși. A preferat să rămână în UMF Cluj.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a făcut, vineri seara, o dezvăluire în premieră, în cadrul emisiunii În Vizor a postului de televiziune NCN și anume că la Bistrița s-au făcut aranjamente pe linie politică în favoarea fiului lui Lucan ca să ajungă și el șef undeva.

“La Bistrița s-au aranjat lucrurile, s-au făcut investiții și pe Policlinică, conducerea fiind PSD. În locurile unde s-au făcut investiții, nu s-a schimbat și calitatea morală a medicilor. Directorul de acolo, Cocoi, care este și președintele Colegiului Medicilor Bistrița, duce pacienții de la stat la privat, exact ce făcea Lucan la Cluj. Știți cine se anunță că vine de la Cluj la Bistrița, pe linie politică? Știți cine merge la vânătoare cu domnul Radu Moldovan (președintele Consiliului Județean Bistrița și președintele PSD Bistrița – n.red.)?  Ciprian Lucan, fiul lui Mihai Lucan, inculpat, este spaima secției de Urologie de acum. Sunt medici care spun, pentru că beizadeaua dacă vine nu vine în orice condiții, vine șef de secție. Și-a aranjat apele în baza unei relații de prietenie și din păcate managerul de acolo, un om foarte competent, va trebui să facă pas când se va întâmpla acest lucru. Deja îl simt din discuții, pentru că l-am întrebat dacă știe ceva concret cu privire la acest lucru și a dat din colț în colț, deci este clar că s-a venit cu această propunere pe firul scurt”, a spus Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR îi avertizează pe bistrițeni că Ciprian Lucan a moștenit doar caracterul tatălui, nu și talentul chirurgical.

“Ce le spun eu celor din Bistrița – Băieți, fiul lui Lucan nu moștenește nici 10% din talentul chirurgical al tatălui, dar moștenește și caracterul mamei, despre care legenda spune că este de trei ori mai zgârcită decât Lucan ceea ce este un record mondial. Ori, de aici trebuie să vă gândiți că familia aceasta mai are multe de spus în comunitate și îi avertizez public pe acei medici că fac un serviciu public spunându-le  că Ciprian Lucan nu este un talent, din păcate și, din nefericire, nu numai că nu moștenește ceea ce știa foarte bine să facă tatăl lui, dar moștenește caracterul lui”, a adăugat Ungureanu.

Acum, Ciprian Lucan este șef de lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj. În ianuarie, a renunțat să mai meargă la concursul pentru conducerea Secției de Urologie din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde își aranjase, pe linie de rudenie de data aceasta, postul.

Comentarii

Cristi

05.05.2018 20:56

familie de lacuste

Adauga comentariu