EXCLUSIV: Ce gest INCREDIBIL a facut azi Robert Lukacs! Dar din dar se face Rai

In emisiunea "La Maruta", Robert Lukacs a spus un lucru pe care putin l-au bagat in seama. A promis ca va dona, orice suma se va strange peste valoarea necesara achizitionarii apartamentului  si "troscoletei", unei cauze sau unui om care are nevoie de aceasta.

Ocazia s-a nimerit, cum nu se poate mai bine. Cu o saptamana inainte de Robi, tot la Maruta fusese campionul paralimpic clujean Dacian Makszin cel care, desi imobilizat intr-un scaun cu rotile, face cinste tricolorului romanesc prin rezultate exceptionale la tenis de masa. Dacian avea nevoie de o masina special pregatita pentru persoane cu dizabilitati si a reusit sa stranga in urma emisiunii "La Maruta" o suma mult mai mica decat ii era necesar. Practic ii mai lipseau 2.300 de euro pentru a-si indeplni visul si pentru a cumpara o masina second hand din Germania cu care sa poata merge la antrenamente si sa isi faca treburile de tata si cap de familie. De acest lucru a auzit si Robi Lukacs care a decis sa doneze lui Dacian Makszin suma ramasa in conturi de circa 2.000 de euro. Intalnirea a avut loc astazi, acasa la familia Adriana si Dacian Makszin unde Robi le-a inmanat parintilor suma intr-un cadru extrem de emotionant.

"Se inchid practic nu una, ci doua povesti in mod fericit Robert Lukacs a beneficiat de toata iubirea clujenilor si romanilor in general si a ramas cu sentimentul ca trebuie sa ajute si el pe cineva aflat in nevoie. Robi a ramas foarte impresionat de povestea lui Dacian care, ca si el, a tercut peste toate problemele din viata sa dovedind tarie de caracter si credinta in Dumnezeu. Robi a cunoscut-o si pe Renata, minunea de copil a Adrianei si a lui Dacian si a facut astfel o familie fericita. Imi doresc ca si Robi sa aiba intr-o zi familia lui, o sotie si cat mai multi copii sanatosi"  a declarat Liviu Alexa cel care a intermediat intalnirea intre Robi si familia Makszin.

Ioan Pugna taximetristul inimos de la care a pornit intreaga poveste a schimbarii vietii lui Robi a facut azi si cateva fotografii la aceasta intalnire:

"La un moment dat, nu mai puteam sa filmez, imi dadeau lacrimile. A fost un moment extrem de incarcat din punctul de vedere al emotiilor, un moment de fericire deplina", a afirmat Ioan Pugna.

 

 

 

Comentarii

zoltybogata

30.01.2016 19:39
Bravo Robi, Bravo. Ai făcut o treabă foarte faină. Multă sănătate

Rapan letitia

31.01.2016 07:06

Te iubesc si te respect . Esti un om minunat , cum toti ar trebui sa fim . Iti multumesc ptr. sufletul tau mare ! Iti doresc sa fii sanatos ,fericit si sa-ti indeplinesti dorintele modeste, ca meriti pe deplin.

dragos

31.01.2016 12:15

extraordinar OMUL asta!!!!!

Budisan Monica

31.01.2016 14:58
 Ce va asteptati?Este ROBYY!!!Respect!  

sida

31.01.2016 15:51

Robert,esti un om asa cum ne-a facut  Dumnezeu sa fim toti.Din pacate suntem tot mai putini asa ca si tine.

Silviu Albu

31.01.2016 18:59

Extraordinar gest, meriti tot respectul si cinstea noastra Robert. Multi trebuie sa invete omenia de la tine

kpone

01.02.2016 16:34

"Cluju' are suflet!"

Adauga comentariu