EXCLUSIV Ce au descoperit anchetatorii TIMP de șase zile, perioadă în care CHEF Adrian POP a fost în COMĂ? ZECE informații CHEIE

Ziar de Cluj a încercat să afle în ce au constat cercetările demarate de procurorii de la Parchetul Tribunalului Cluj, după ce CHEF Adrian Pop a fost transportat în comă la spital, în urmă cu șase zile. Iată elementele pe care le-am aflat din interioriul anchetei, publicarea acestora având ca scop clarificarea ipotezelor inflamatorii prezentate în mass-media. 

1. Chef Adrian Pop avea alcoolemie de 1,53 grame de alcool pur în litrul de sânge, la prima testare. Al doilea rezultat fiind mai mare. 

2. Cumnatul polițistului Marchiș figurează pe camere ca fiind ieșit după CHEF, nu deodată. 

3. NU există camere de supraveghere în zona în care Pop a fost găsit inconștient. 

4. Sursele Ziar de Cluj susțin că s-a demarat o testare poligraf, pe care cel care a anunțat că Adrian Pop este căzut și inconștient l-a trecut cu brio. 

5. Raportul IML Cluj, efectuat după ce Adrian Pop a fost internat, exclude posibilitatea ca acesta să fii fost victima vreunei agresiuni, leziunile de la cap fiind bănuit a fi produse doar în urma unei simple căzături. 

6. Chef Adrian Pop avea aproximativ 150 de kg și suferea de afecțiuni pulmonare și cardiace. 

7. Chef Adrian Pop ar fi fost OPERAT recent, suferind o intervenție de micșorare de stomac. Aspect care dacă se confirmă indică două cauze: nu avea voie să consume băuturi alcoolice + absorbția alcoolului de către corp se face mult mai accelerat. 

8. Trupul neînsuflețit al victimei va fi predat astăzi celor de la IML pentru efectuarea autopsiei. 

9. Procurorii nu au indicii suficiente pentru a suspecta că vreunul dintre participanți l-ar fi agresat pe Adrian Pop, motiv pentru care schimbarea încadrării juridice nu se va face în lovituri cauzatoare de moarte, ci în ucidere din culpă, sub aspectul morții suspecte, urmând ca autopsia să clarifice împrejurările în care Pop a decedat. 

10. Plecarea de la localul Papahida spre un local din localitatea Suatu s-a făcut la propunerea lui Adrian Pop care le-a promis polițiștilor că acolo va rezolva el cu băutura, lucru care nu s-a întâmplat, motiv pentru care au revenit la Papahida. 

 

Adauga comentariu