EXCLUSIV! CASA MEDICULUI MIHAI LUCAN, SUB ASALTUL DIICOT! PERCHEZITII LA DOMICILIUL CHIRURGULUI SI AL FIULUI SAU, CIPRIAN LUCAN! Vezi FOTO si VIDEO IN PREMIERA!

Ziar de Cluj este prima publicatie clujeana ce a difuzat aceasta informatie-bomba!

IMPORTANT: Urmariti NCN in aceasta dimineata incepand cu orele 10! Liviu Alexa va intra in direct cu jurnalistii NCN aflati pe teren si veti afla la prima mana toate informatiile importante despre caz!

La amiaza, va fi randul vedetei NCN Razvan Dumitrescu sa traga primele concluzii despre ce se intampla acum in cazul medicului Lucan! Veti afla de la Razvan Dumitrescu ponturi, dar si informatii concrete despre ce cauta procurorii in dosarul Lucan!

Stati pe NCN!

Ceea ce parea ca nu se va intampla niciodata a avut loc la ora 06:17 in aceasta dimineata cand locuinta medicului chirurg Mihai Lucan a fost luata cu asalt de ceea ce par a fi procurori DIICOT, insotiti de un contingent insemnat de "mascati" si politisti de la Investigatii Criminale.

In acelasi perimetru locuieste si fiul lui Lucan, Ciprian, tot medic de profesie. Nu este inca foarte clar pentru ce au venit "colindatorii" la Lucan, dar promitem sa va tinem la curent cu poze si filmari in exclusivitate, asa cum v-am obisnuit.

Stire in curs de actualizare...

UPDATE 06:27: Se pare ca seniorul Lucan nu a vrut sa deschida usa, dar, pe cand trupele de interventie au decis sa o sparga, poarta a fost deschisa de fiul Ciprian Lucan!

UPDATE: 07:11: Investigatorii sunt inauntrul vilei lui Mihai Lucan. Nu ne putem da seama daca l-au trezit din somn sau pur si simplu nu a vrut sa deschida, dar se pare ca ar fi vorba de dosarul falimentarii Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal. Daca e asa, inseamna ca e vorba de acelasi dosar pentru care procurorii au facut descinderi acum 4 luni si ceva.

Si, daca e asa, inseamna ca e groasa... pentru Lucan!

UPDATE 07:22: Colegul nostru Ienei Robert a terminat de procesat filmul facut de operatorul de imagine al NCN Andrei Siran.

Vreti sa vedeti cum au venit "colindatorii" DIICOT la Misu Lucan :))) ? Luati de aici!

UPDATE 07:24: Este perrchezitionata una dintre masinile lui Ciprian Lucan. 

UPDATE 07:30: Un BMW cu numar de MM a intrat pana in buza vilei. or fi avocatii? Par cam tinerei...

UPDATE 07:39: In BMW a intrat sotia lui Ciprian Lucan si copiii (se pare), iar fiul lui Lucan insotit de ceea ce pare sa fie un avocat a atras atentia jurnalistilor sa se retraga de pe spatiul privat.

UPDATE 08:14: S-au anuntat perchezitii si la LUKMED si la ICUTR. Deci, da, e groasa!

UPDATE 09:30: Ce se va intampla cu Mihai Lucan? Acesta va fi dus la Bucuresti. Avocatul sau a precizat acest lucru pentru echipa Ziar de Cluj.

 

STAI pe Ziar de Cluj astazi ca sa citesti TOT ce e mai important despre dosarul Lucan! Urmareste de-a lungul zilei LIVE-urile de la NCN TV unde Liviu Alexa si Razvan Dumitrescu te vor tine la curent cu toate noutatile si exclusivitatile pe care echipa noastra de jurnalisti le vor culege de pe teren!

 

 

Mai citeste si :

Predictia jurnalistului Liviu Alexa: "Vor fi retinuti si Mihai Lucan, si Ciprian Lucan, si Emil Dan Sânpetrean. Procurorii DIICOT nu reveneau dupa descinderile de acum cateva luni, daca nu isi faceau temeinic treaba si daca nu aveau dovezi solide!"

Rise Project: Lucan, chirurgul care s-a imbogatit din turism medical

EXCLUSIV / Caracatita privilegiilor din relatia Emil Boc - Mihai Lucan

DIICOT, oficial: Grup Infractional Organizat, prejudiciu de 5 milioane de lei. Mihai Lucan, printre cei vizati

Comentarii

dar vai

20.12.2017 11:23

bine ca n-au intrat in vigoare "legile"si au putut face astia perchizitie "ca la carte"

articolul 27

20.12.2017 13:29

"Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante" - Constitutia Romaniei, articolul 27 (Inviolabilitatea domiciulului), punctul 4. Se vede in poze intunericul.E clar ca procurorii s-a grabit ca sa apuce sa demareze ancheta pana nu intra in vigoare noile legi ale justitiei promovate de PSD. Daca mai fac una-doua pripeli de-astea si avand in vedere ca noile legi favorizeaza infractorii si ingreuneaza anchetele si la ce avocati si resurse are Lucan, procurorii vor vedea ca au muncit degeaba.

Liviu Alexa

20.12.2017 15:15
iarna la ora 6 dimineata este intuneric. dar, conform codului de procedura, de la ora 6 se pot incepe perchezitiile. asa ca nu s-a incalcat nimic.

Adauga comentariu