EXCLUSIV: Cafeneaua cu pisici a primit aviz de functionare. Ioan Oleleu, seful DSV, s-a implicat decisiv

Lady Cat, cafeneaua cu pisici deschisa recent de o tanara clujeanca intreprinzatoare, Raluca Anita, a generat mult interes din partea clujenilor si multa presa buna. Raluca, absolventa de jurnalism a reusit sa cucereasca inimile clientilor sai prin aceasta idee minunata de terapie cu animale si care este un exemplu de antreprenoriat util pentru orice tanar. Ieri, insa, “cafeneaua cu pisici” s-a oprit din functionare din cauza faptului ca nu primise autorizatie de functionare de la DSV. Anuntului posibilitatii inchiderii cafenelei a generat multa emotie pe Facebook, mii de share-uri si multe comentarii din partea oamenilor. 

In aceasta dimineata, insa, Ioan Oleleu, seful Directiei Sanitar Veterinare, un om umblat prin lume si cu experienta manageriala, s-a implicat decisiv in rezolvarea problemei si a dispus autorizarea locatiei unde functioneaza Lady Cat. 

Ziar de Cluj ii dedica rubrica Jos Palaria lui Ioan Oleleu si apreciaza stilul modern de gandire, asa cum ar trebui sa existe in orice institutie de stat.

“A fost o neintelegere, dar azi am aprobat autorizatia. Chiar vreau sa ma implic si la nivel personal si sa sponsorizez niste ceaiuri pentru a-i aduce pe copiii cu dizabilitati in cafenea. Terapia cu animale este extrem de utila. Eu am mai fost in asemenea locuri in strainatate si ma bucur ca si in Cluj-Napoca, un agent econmic a investit in asa ceva. Cluj-Napoca este un oras modern si oameni precum Raluca Anita pot contribui si mai mult la acest statut”, a declarat pentru Ziar de Cluj Ioan Oleleu.

Adauga comentariu