EXCLUSIV: Cadavrul lui Luca, baiatul asasinat in bataie, avea leziuni pe 80 la suta din corp! Organismul a cedat de la atatea lovituri! Avem certificatul medico-legal!

Avem certificatul medico-legal al bietului Luca, 9 ani, ucis in bataie de mama sa si de fratele mai mare. Sunt constatari reci, profesionale, ale unui reputat medic din IML Cluj. Cert este ca acest copil a murit in chinuri groaznice. Leziunile cauzate de loviri repetate cu corpuri dure au fost atat de multe, incat corpul nu a mai rezistat, caci peste 80 la suta din suprafata sa a fost tapetata cu leziuni, iar socul post-traumatic gigantic a facut ca bietul Luca sa nu mai poata lupta pentru viata sa:

"Moartea numitului Baciu Luca Ionuț este violentă. Ea se datorează șocului post-traumatic consecutiv leziunilor produse prin lovire cu corpuri dure și comprimare, pe o suprafață de 80% din corp. Leziunile s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure, contondente, de exemplu pumn, picior, precum și un corp lung, de exemplu bâtă, precum și prin comprimare la nivelul gâtului. Poziția victimă agresor a putut fi una dinamică în timp, în condițiile stabilite de anchetă", se arata in certificatul medico-legal din 7 iulie 2019.

Sa va traducem, asa cum ne-a tradus noua un reputat anatomo-patolog: "Sugrumare la nivelul gatului si strivire, gen cacat in picioare sau lovitura repetata cu un obiect greau sau mare care a strivit corpul ca si cum ai bate carnea pentru snitel".

Practic stim ca copilul a fost calcat in picioare cu papucii cu crampoane de catre fratele sau mai mare. Se pare ca a fost calcat si pe gat, sau strans de gat cu ferocitate.

Adauga comentariu