EXCLUSIV! Bogdan Buta, patronul UNTOLD si consumator de droguri, preia spa-ul THAI THERAPY de la Cosmin Muntean, capul rețelei de traficanți de medicamente interzise arestat in ianuarie de DEA si DIICOT!

Il mai tineti minte pe Cosmin Muntean, ipocritul dat in vileag de Ziar de Cluj ca participa la protestele #rezist injurandu-i pe corupti in timp ce el era traficant de medicamente interzise, fiind arestat in ianuarie? 

DEA - Agenția Antidrog din SUA - în colaborare cu DIICOT Cluj au destructurat atunci o rețea stufoasă de traficanți clujeni care vindea medicamente interzise în SUA printr-un sistem ingenios de site-uri, call-center și conturi off-shore.

Capul rețelei, clujeanul Cosmin Muntean este acuzat de procurori că ar fi făcut profituri la negru importante, de peste 12 milioane de euro.

Ei bine, omul nu moare de foame, ba chiar se delecteaza pe la Ghandi cu bucate alese si face afaceri in timpul liber.

Una dintre ele este cel putin surprinzatoare: a vandut spa-ul Thai Therapy, o afacere super pierzatoare si care era un paravan pentru spalat banii din trafic de medicamente lui Bogdan Buta, patronul UNTOLD, si el dat in vileag de DIICOT ca e mare amator de droguri si care are si el o retea foarte frumoasa de companii prin care evapora banii din UNTOLD.

Practic, Buta si-a cumparat o spalatorie de bani, fiindca altfel nu se poate explica ce interes de afaceri ar avea el pentru un business super pierzator. anul trecut, Thai Therapy a avut pierderi de aproape 200 000 de euro si datorii de 400 000 de euro.

Bun, nici Buta nu e prost. Nu a luat tocmai sereleul cu pierderi, ala a ramas pe mana lui Muntean, care va tranti firma.

Buta a preluat businessul pe alta societate, EUROPEAN EVENT LOGISTICS SRL, dar, in mod ciudat, s-a hotarat sa mai transfere odata businessul pe o firma nou constituita Bewell Therapies, unde are 95 %!

 

Practic, traficantul Cosmin Muntean i-a vandut o afacere unui amator de droguri si consumator, Bogdan Buta. Si nu o zicem noi, o zice DIICOT Cluj si martorii din dosarul Sorin Gadola. 

Buta este copilul unui securist, fost sef al SRI Aiud, si unul dintre protejatii lui Emil Boc, care i-a finantat impreuna cu Consiliul Local prima editie a festivalului UNTOLD cu 900 000 de euro din bani publici.

Adauga comentariu