Exclusiv. Bătaie pe pachetele unui deținut din Penitenciarul Gherla. Victima a ajuns la UPU cu capul spart și răni deschise

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a fost adus pe brațe la UPU Cluj de către cei de la SAS Cluj, sâmbătă seara, după ce a fost atacat de către un alt puscăriaș. Potrivit celor de la Penitenciarul Gherla, bătaia a avut loc în sectorul Vizite din cadrul unității. Victima transportată la spital primise un pachet, iar în momentul în care l-a luat în primire a fost atacat de către un alt deținut. 

Surse din cadrul Penitenciarului Gherla susțin că agresorul obișnuia să ceară taxă de protecție și diferite ”bunătăți” introduse în pachetele altor condamnați.

Autoritățile au anunțat procurorii de la Parchetul Gherla, care au deschis un dosar penal pentru lovirea sau alte violențe. 

Reamintim că Ziar de Cluj a scris despre traficul de droguri de la Penitenciarul Gherla. Un fost deținut vorbea despre cum se fac banii în închisoarea clujeană, cât costa un plic de etnobotanice și cum se încărcau cartelele cu bani pentru a cumpăra ”liniștea” în celule. 

Vezi mai multe: VIDEO Pityu, fost traficant de droguri și fost deținut, vorbește despre tarifele la drogurile comercializate în INTERIORUL Penitenciarului Gherla! 

Adauga comentariu