EXCLUSIV: Bataie cu pumni si sticle in cap la balul bobocilor de la "Augustin Maior". Ies lucruri interesante la iveala (inregistrare AUDIO)

Odata cu scandalul iscat de mimarea actului sexual oral petrecuta la una dintre probele de la balul bobocilor organizat in clubul Ring, apar si alte informatii: in fata barului, putin inainte de ora 22.00, afara s-ar fi iscat o bataie intre baietii care au participat la concurs si altii veniti din exterior. Peste 20 de tineri si-ar fi impartit pumni si si-ar fi dat in cap cu sticle. Asa povesteste una dintre tinerele prezente la bal. Aceasta spune ca personalul de securitate al clubului a intervenit imediat si a si chemat politia. Pe strada BP Hasdeu ar fi aparut echipaje ale IPJ Cluj. In cateva minute, conflictul ar fi fost aplanat. 

Tanara aflata la fata locului confirma si ca inauntru au fost servite bauturi alcoolice chiar si minorilor de doar 14 ani. 

"La iesirea din bar era ceva bataie, scandal. Erau foarte multi tigani. Se bateau, isi dadeau cu sticle in cap. Erau si politia, jandarmeria, mascati. Cred ca se bateau din cauza acestei probe. Erau, probabil, iubitii fetelor, cei care au venit. Si care erau gelosi din cauza probei cu banana. Nu le-am vazut pe fete. Numai baieti erau acolo" - a declarat tanara prezenta in calitate de invitat la bal. 

Ascultati inregistrarea martorului aici. 

 

Comentarii

Alin

25.10.2017 21:21

 Mai demult balul bobocilor consta in probe de aptitudini si cultura generala si la sfarsit un banchet de bun gust pana seara la 23.Apropo de cultura generala, vedeti la Horia Sulea pe facebook. Pentru el eliberarea Careiului s-a facut la 25 octombrie 1945 si se mai si lauda ca e patriot....

Mia

25.10.2017 22:46
esti atat de cretina incat ne iei pe noi de prosti.

Mia

26.10.2017 15:37

Fetele astea sunt niste sugace profesioniste care se reproduc in fata unor libidinosi. Cu totii niste neispraviti. Si ce neterminati si ce curve ordinare le-ar lua apararea?

Mia

26.10.2017 19:13

Stii, vedem ca iti place sa inghiti pana la capatul bananei. Revii sa vezi cat esti de proasta.

Adauga comentariu