EXCLUSIV! Bărbatul care și-ar fi dat jos pantalonii în fața unor fetițe în Mănăștur se consideră nevinovat. Cum răspunde acuzațiilor

Presupusul individ care ar fi acostat fetițele din zona Școlii Iuliu Hațieganu se numește Lukacs Miklos Arthur. El spune că nu știe despre ce este vorba și nici de unde a pornit toată această poveste. Omul se consideră nevinovat.

“Nu știu, chiar habar nu am. Ce știu este că am fost acolo lângă o școală, am parcat pentru că mi-a sunat telefonul, am stat lângă șosea, a venit o doamnă mai în vârstă că ce fac acolo, m-a luat așa la întrebări, eu eram nervos și i-am spus să mă lase în pace și am plecat. Mai mult nu știu”, a declarat Lukacs Miklos Arthur pentru Ziar de Cluj.

Când a fost întrebat de jurnalistul Ziar de Cluj cum răspunde acuzațiilor că și-a dat jos pantalonii în fața fetelor, el a declarat că nu știe de unde s-a iscat această informație.

“Nu știu, chiar nu știu ce să vă spun”, a spus bărbatul.

Referitor la plângerea pe care părinții au depus-o la Poliție, bărbatul a declarat că știe și acest lucru și că “nu este nicio problemă, mă duc, nu mă ascund că nu am de ce”.

Rămâne ca Poliția să stabilească dacă omul este vinovat, sau am asistat doar la un val de isterie alimentat de Facebook, deși noi vom reveni cu fotografii care ar demonstra faptul că individul chiar și-a dat jos pantalonii în fața unor fetițe nevinovate. Cadrele didactice susțin că au fotografii care arată faptele reprobabile. Noi nu suntem procurori, polițiști sau judecători.

PS: Omul ar fi fost identificat ca având comportament indecent și de o altă persoană, într-o altă situație. Pentru detalii, click pe fotografia de mai jos.

Citește și:

INCIDENT GRAV!!! Un individ cu pantalonii în vine acostează fetițe de clasele I-IV lângă o școală din Mănăștur

discutie caz manastur

Adauga comentariu