EXCLUSIV! Avem analiza de la Urgente a soferului ucigas Tudor Carja! A iesit POZITIV la THC, adica la DROGUL MARIJUANA. Inseamna ca IPJ Cluj NU a mintit! Si atunci ce s-a intamplat la IML Cluj? Greseala de testare sau "albirea" soferului ucigas?

IPJ Cluj greseste rar in comunicare, era cumva foarte ciudat ca politistii clujeni sa fi gresit atunci cand au scris in comunicatul initial ca autorul accidentului care s-a soldat cu moartea lui Gabi Ripan, ne referim la Tudor Carja, a consumat substante psihoactive, adica droguri. 

Politistii clujeni au primit aceasta informatie, spun sursele noastre din sistemul medical, exact de la medicii de urgenta la care Carja a ajuns in stare grava. De aceea, IPJ a facut mentiunea aceasta in comunicat. Iar presa a preluat bazandu-se pe seriozitatea IPJ Cluj.

 

Insa, lovitura de teatru: Buletinul de Analiza Toxicologica al IML Cluj infirma aceasta informatie si anuleaza buletinul preliminar toxicologic facut la Urgente.

Cum este posibil asa ceva? Este TOT de datoria Politie Cluj sa verifice. 

Ziar de Cluj ii solicita oficial comandantului Mircea Rusu sa dispuna verificarea tuturor pistelor din acest caz si sa prezinte public rezultatele anchetei. Nu ar strica nici ca procurorii clujeni sa ne explice acest mister.

Fiindca e un mister ce se intampla, mai ales ca va vom prezenta acum in exclusivitate cum au iesit analizele toxicologice ale lui Carja Tudor, soferul care si-a omorat iubita in accident de masina, EXACT in ora cand a ajuns la UPU. Sursa noastra din UPU care ne-a furnizat analizele sustine ca aparatul de analiza Alere Triage este utilizat in sute de mii de spitale si sali de urgenta din lume cu rezultate foarte bune, asa ca, spune sursa noastra, pare incredibil ca "la IML s-a putut intoarce rezultatul. Baiatul a iesit pozitiv la THC, ingredient activ din marijuana, care e DROG, si la APAP, clasa de ingrediente de tip acetaminofen care, in acest context, se poate folosi la etnobotanice in combinatie cu Romparkin sa fie psihoactiv tare, face parte din noile cocktailuri etnobotanice. Deci, era DROGAT la momentul la care a ajuns la noi".

Asadar, cine MINTE: testul de la Urgente sau analiza IML? Si, cum e posibil acest lucru?

Inca o intrebare: de ce pe testul de la Urgente apare data de 12.10 2018? Eroare de calibrare a aparatului?

Comentarii

va rog!

24.01.2019 01:16

nu abandonati aceasta pista,e clar ca e un caz de albire. cel mai interesant ar fi sa se descopere cine a participat la aceasta manevra mizerabila...

Adauga comentariu