EXCLUSIV! ANDRA A ÎNȘFĂCAT 15.000 DE EURO PENTRU CONCERTUL DE LA CLUJ. NU E CAM MULT?

Bugetele publice ale primăriilor din România sunt vaci de muls pentru artiștii țării. Niscaiva reputație să ai și niște pile și te poți înțepa la conducta de bani publici, făcând într-o oră jumate bani pe care un om simplu nu îi câștigă în doi ani.

Așa s-a întâmplat și la Cluj-Napoca unde, la concertul de iarnă ce a avut loc în aer liber, Andra a încasat o avere pentru prestația avută.

Sursele noastre, bine informate, spun că nu mai puțin de 15.000 de euro, plătite în două tranșe, i-au intrat artistei în cont. Andra nu e la prima lovitură în acest an. Actul său artistic de la 1 martie a fost plătit de Primăria Târgu-Mureș cu 10.000 de euro, lucru care a iscat revolta consilierului local Dan Masca, de la Partidul Oamenilor Liberi, și care s-a întrebat dacă nu cumva de acești bani ar fi fost mai important să se doteze niște laboratoare pentru educarea elevilor mureșeni. Aveți întreaga poveste aici. 

Comentarii

razvan

03.01.2018 18:15

Depinde cat de mult a cantat, timp...acu pentru o primarie care sa plange ca va ramane fara 28 Meleoane iueroi, ce inseamna onorariul artistei?!?

clujanu"

03.01.2018 19:09

ai bani,si dumnezo ti prieten,nu??si din aia 15,0000 euroi oare no mars si in alta parte ceva?/ amu intreb si io....

Cristi

03.01.2018 23:04

Eu consider corect deal-ul. Cam asa se procedeaza in orice afacere. Ceri o anumita suma, se negociaza probabil si ajungi la un consens. EVENTUAL, vinovati sunt cei care au acceptat asta. Nicidecat Andra. Pacat ca suna altfel din titlu Liviu. Te rog fi cel pe care il apreciez! Ms

Adauga comentariu