EXCLUSIV: Afacerea concursurilor pentru directorii de școală, prizată și de directorii clujeni: un curs de 4 ore în Republica Moldova echivalează în grila de evaluare cu un doctorat sau cu o funcție de conducere în Ministerul Educației

Comentarii

Gina

27.09.2016 23:11

Nu numai la concursul ptr directori se fac astfel de lucruri, ci si la cele pentru secretariat. Eu m-am inscris la Pechea, in judetul Galati la un concurs pentru ocuparea unui post de secretara sef, unde s-a cerut experienta in domeniu de 3 ani, experienta pe care contracandidata mea nu a avut-o, dar care se inscrise-se cu cateva zile inainte de a depune dosarul la un curs de secretariat. Chitanta ca a platit integral acest curs si faptul ca sotul ei lucreaza la acel liceu, nasa ei a fost directorul liceului a cantarit foarte mult, deoarece acea individa a si ocupat postul. Iar eu din luna martie ma lupt cu morile de vant trimitand catre Corpul de Control al Ministrului Educatiei diverse petitii, dar acestia din urma neluand nici o masura. Poate macar aici vede cineva si verifica cele intamplate!

Iulian

24.10.2016 14:25

Stimată doamnă, dacă petițiile le-ați scris în aceeași limbă română impecabilă pe care o afișați mai sus, este normal să nu vă răspundă.

stefaniadoran

05.12.2017 10:59

 Familia Sforonia este recunoscuta in zona Moldovei pentru ilegaliatile pe care le practica. Puiu Sofronia este doar informator, nedemn de tot ceea ce pretinde ca este.  

Eu

20.01.2018 22:21

Strugurii sunt prea acri nu? Iar va ofticati Stefaniadoran? Sa mai facem referire si la greselile de ortografie? Nu cred ca mai e cazul ...

Adauga comentariu