EXCES DE ZEL, sau cine nu are de lucru îşi face. Măcar s-a rezolvat problema parcărilor ilegale din Cluj-Napoca

Când parchează ca un bou câte un "propritar" de "chiuşasă" sau altă maşină "tare", sau chiar câte un poliţist local (să nu uităm de poliţistul şăfuleţ local Cristian Boca), nu se vede firicel de gardian al panseluţelor sau "readepist" al sinecuristului pensionar "Pantelică" în zonă. Să nu cumva să deranjeze prin prezenţă.

În schimb se activează la orice amărăştean. Şi se prăvale peste el cu supra măsura slugilor care au strâns în ei ura faţă de cei cărora nu au avut curajul să le aplice legea.

Nu zicem că legea nu trebuie aplicată, dar s-ar cere şi puţin bun simţ în aprecierea măsurii care se aplică. Căruţul acesta, cu ajutorul căruia cineva îşi câştigă existenţa colectând cartoane din oraş, nu credem că a împiedicat atât de tare circulaţia încât să merite măsura confiscării.

Practic l-au lăsat pe om fără obiectul muncii. Felicitări!

UPDATE: Cei de la Poliţia locală susţin că au ridicat căruciorul şi l-au depozitat la Someşeni pentru că posesorul ar fi bolnav în spital şi au vrut să îl ajute. Aşa sperăm să fie şi nu o găselniţă de PR post-factum. Că cine să-i mai creadă?

CITEŞTE: VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE. Se pare că e vorba de un polițist local! Dacă e așa, JOS PĂLĂRIA, Emil Boc! JOS PĂLĂRIA, Marcel Bonțidean!

 

FOTOCREDIT: Infotrafic Cluj-Napoca

Adauga comentariu