Evul Mediu al administratiei publice locale de pe strazile Valea Fanatelor, Giuseppe Verdi - Colonia Fanatelor. "Impozitele se platesc pe Motilor", laudele despre "facem, am facut", se zic din fata microfoanelor prietenoase

Ni se plang cititorii de situatia de Ev Mediu din zona strada Valea Fanatelor, Giuseppe Verdi - Colonia Fanatelor. Si, mai ales, de cat de satui sunt de gargara politicianista a autoritatilor publice locale din municipiul si judetul de 5 vorbe in vant.

"Buna,

As ruga daca e posibil sa aduceti in atentia autoritatilor starea in care se afla partea de Nord a Municipiului Cluj-Napoca, mai exact str. Valea Fanatelor - str. Giuseppe Verdi - Colonia Fanatelor.

Aceste zone, teritorii ale municipalitati, total lipsite de atentie in ultimii zeci de ani, nici in ziua de astazi nu beneficiaza de apa, canalizare, iluminat public sau strazi asfaltate. Mai precis, de zeci de ani oamenii detin WC-uri in spatele casei si aduc apa cu cisterne.

Cum nu e de mirare, impozitele fie ele pe venit, pe mobile sau imobile se platesc pe “Motilor” unde plateste fiecare cetatean.

As dori daca puteti sa amintiti de situatia de aici pentru ca de laude cum ca se va asfalta strada, ca se va moderniza un tronson de jos unde deja sunt utilitati (cca. 200-300m) suntem oarecum satui. Mai nou se lauda ca vor aduce si apa prin proiect finantat de UE proiectul 2014-2020, dar pana azi, inceputul lunii august 2019, nimeni nu a venit sa instaleze nici macar 1 cm de tevi.

E de amintit ca noi locuitori “din spate de la Real” mai nou cartierului Magura, am tras pe banii nostri reteaua de curent fara a beneficia de 1 Ron din partea nimanui.

Nu e de mirare ca lumea migreaza in comunele/satele invecinate provocand aglomerari si irosind in medie 2-3h pe zi facand naveta cand pe sute de hectare ale Municipalitatii conducerea orasului de 5 stele nu are interes de a le dota cu minime conditii de civilizatie si de unde posibilii noi locuitori ar putea ajunge la munca “pe jos, cu trotinete electrice” cum domnii de la conducere ne sfatuiesc.

E o rusine ca in zona de Nord “de dupa deal”, in Colonia Fanatelor, sunt oameni cu buletine de Cluj-Napoca inca de pe vremea bunicilor si care, generati la rand si-au achitat darile la stat si Primarie, pentru ce?

Multumesc si scuze de emailul atat de lung.

Stima,

Paul Moldovan"

Maestre, Milule draga, lasa sclipiciul si PR-ul infantil, ai o varsta: ocupa-te de nevoile locuitorilor macar o data in 4 mandate!

Adauga comentariu